5 tipp az emlékezetes nászútért

Borítókép: 5 tipp az emlékezetes nászútért Forrás: europress
Naná, hogy te is azt szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen! Akkor ez az útravaló most neked szól!

Meg volt a nagy nap: minden a tervek szerint, vagy még annál is fantasztikusabban sikerült, most azonban ki kell pihenni az esküvőszervezés és a buli fáradalmait. Többek között erre is jó a nászút, meg persze arra, hogy egy rövid ideig még frissében újra és újra felidézzük az eseményeket, amikről ilyenkor általában még el sem hisszük, megtörténtek. A „turbékolás” azonban már tényleg úgy kell elteljen, hogy igazán pihentető és még inkább összekovácsoló legyen, ami egy feszült időszak után nem biztos, hogy mindenkinek zsigerből sikerül.

5 támpontot szedtünk össze, amihez jó ha tartjátok magatokat, ha tényleg egy kellemes, felejthetetlen nászutat szeretnétek magatokénak tudni, amire aztán egész életetekben jó lesz visszaemlékezni.

Forrás: europress

1) Semmi diéta!

Ezt talán mondanunk sem kéne, de hát ki tudja mi jár a friss feleségek fejében?! A nászúton azt egyétek, akkor, és annyit, amihez, amikor és amennyihez csak kedvetek tartja! Kóstoljátok meg a helyi különlegességeket, kísérletezzetek! Ez az időszak az élményszerzésé, és ez az étkezésekre is vonatkozik.

2) Ne szervezzétek túl!

Még ha városlátogatás, vagy túrázás is szerepel a programjaitok között, hagyjatok magatoknak időt a semmittevésre! Csak azt nézzétek meg, amit mindketten jónak láttok, és nem megterhelő program egyikőtök számára sem! Most aztán senki nem fog a körmötökre nézni, ha naphosszat csak henyéltek is!

Forrás: europress

3) Leakadni a közösségi médiáról!

Ne az határozza meg a nászutatokat, hogy állandóan a mobilokat, tableteket nyomkodjátok, és folyamatos beszámolót tartotok róla a Facebookon az ismerősöknek. Egy-két kép persze belefér, de ez a ti kettőtök programja, nem kell minden percéről tudósítani.

4) Mindent beleadni!

Nem csak a szabadidős programokba, hanem az intimebb percekre is vonatkozik ez a jótanács. Elő a szexi fehérneműkkel, a csinos ruhákkal, kiegészítőkkel! Most kell megélned és kiélned ezeket a vágyaidat, és egész biztos, hogy az újdonsült férj sem fog ellenkezni!

5) Még több spontAneitást!

Ha ahhoz van kedvetek, hagyjatok ki egy már leszervezett programot, vagy induljatok neki az éjszakának teljesen váratlan módon! Kiránduljatok, tekeregjetek, pancsoljatok, vagy tévedjetek el! A lényeg, hogy legyen egy kis plusz izgalom az úton! Azért persze vigyázni egymásra!

Nektek milyen jótanácsaitok vannak a friss házasoknak? Mi volt jó a ti nászutatokban, és mit csinálnátok másképp? Várjuk a sztorikat!