3 tipp az időtlen, de trendi gardróbért

Borítókép: 3 tipp az időtlen, de trendi gardróbért Forrás: europress
Mert nincs is jobb annál, ha valakinek a magabiztosság és a komfort árad a megjelenéséből!

Sokszor hallhattuk már, hogy a saját stílusunkat érdemes megtalálnunk, nem pedig fejvesztve megpróbálnunk az aktuális trendek után menni. Nos, ezzel egyet tudunk érteni, mert nincs is jobb annál, ha valakinek a magabiztosság és a komfort árad a megjelenéséből, nem pedig a megfelelni akarás. Természetesen nem vetjük meg az újdonságokat, sőt, mindenkit arra bíztatunk, hogy az időtlen holmikat ügyesen kombinálja az aktuális divatcikkekkel!

Íme a mi három tippünk ahhoz, hogy miként találd meg a saját időtlen darabjaidat!

1) Hajts a minőségre!

Így nem kell mindenből millió és egyet megvenned, hanem elég tényleg csak 1-2 darabra beruháznod. Ilyen alapdarabok legyenek például a szövetnadrágok, ingek, blézerek, zakók, farmerek. Ezzel rengeteg időt is megspórolhatsz, hiszen a minőségibb, valamivel drágább darabok szerencsére még tartósabbak is, így nem kell állandóan a plázában lógnod!

Forrás: europress

2) Válaszd a letisztultat!

Olyan felsőket, ingeket, pólókat válogass, amelyek mindenhez passzolnak! Tipikusan ilyenek az adott évszaknak megfelelő alapszínek, mindenféle kirívó minta, vagy felirat nélkül. Így egy darabot több féle alkalomhoz is fel tudsz majd használni: az irodai outfitből könnyen varázsolhatsz akár esti party öltözéket is.

3) Dobd be a sálas trükköt!

Az egyszínű alapdarabok mellé jöhetnek a mintás, színes, anyagában különleges sálak! A sálak váltogatásával mindenkinek úgy fog tűnni, mintha minden nap újabb és újabb ruhát öltenél magadra. Hát nem szuper?

Neked mi a titkos trükköd az időtlen gardróbért? Írd meg nekünk!