Randikrónikák: A fiúk, akiknek nem szültem gyereket

Randikrónikák: A fiúk, akiknek nem szültem gyereket
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 20. rész.

Ne haragudjatok, hogy ennyi ideig nem volt Randikrónikák, egyszerűen ennyi ideig nem randiztam, meg nem is volt kedvem ilyesmire gondolni, ugyanis beütött egy jó kis terhességpara. Jó, ne nézzetek így rám. Én is tudom, hogy kell védekezni. Vagyis hát kellene.
Vagyis hát… nyilván a gyógyszert utálom. Ki nem utálja? Nem találtam eddig olyat, amitől ne éreztem volna magam rosszul valamilyen módon, mert vagy fáj, vagy rosszkedvű vagyok, vagy hízok, vagy csak szimplán a hipochonder énemnek az a tudat, hogy gyógyszert szedek, nem oké. Aztán ott vannak a spirál, a kúp, a többi. Noppe. Marad a gumi. Tudom, hogy nem százszázalékos, de legalább valamire jó. Mégis… a gumi az kényelmetlen. Nem csak neki, nekem is. Sajnos. És ha már van egy szeretőm, akivel hosszabb ideje együtt vagyok, néha megengedem azt a luxust, hogy együtt legyünk csak úgy is. Nem állandóan persze. Csak, amikor a naptár szerint tuti nem eshetek teherbe. Csak, akiben teljesen megbízom. Csak, hogy közel érezzem magam. Csak hogy legyen mire full rágörcsölni a következő menstruáció késésekor.
Mert nyilván minden évben van olyan, hogy késik. Felfázok, lázas vagyok, stresszes vagyok, túl meleg van, túl hideg van, túl sok citromot eszek, túl sokat fogyok, ilyesmi. Aztán meg persze elég néhány nap késés, és annyira rágörcsölök az egészre, hogy akkor meg amiatt nem jön meg. Mármint értitek. Egyébként jó lenne gyereket szülni. Talán meg is tudnám oldani, hogy felneveljem, hogy legyen egzisztenciánk, hogy jó suliba járjon. De így egyedül – egyszerűen minek?

"Nagyon jó fejek vagyunk együtt. Korlátozott ideig."

Most például van egy szeretőm. Igazából egy nagyon édes fiú, akivel még néhány éve összegabalyodtunk, volt egy kis járás, egy kis féltékenység mindkét részről, aztán rájöttünk, hogy nem tudunk és nem is akarunk együtt élni. Nagyon jó fejek vagyunk együtt. Korlátozott ideig. Találkozunk hetente egyszer vagy kétszer, őrültködünk, mint a gyerekek. Nyalókát lopunk a boltból és sajtburgert eszünk, és szeretkezünk a zuhany alatt, meg a morzsás ebédlőasztalon. De már nem fáj egyedül hazamenni tőle és nem álmodozom arról sem, hogy megkéri a kezem felségül. Mert nem. Elutaztunk együtt egy hétre Görögországba, kiderült, hogy pontosan három napig vannak közös témáink. Utána ő a mérnök életével és a focimániájával és a nyers macsó dumájával, én a saját kis humán érdeklődésemmel szépen egymás agyára megyünk. Meg persze nem csak ez. Valahogy a nyelv amit beszélünk, a testé. Nincs más köztünk. Ez jól működik, ezen túl semmi.
Viszont szeretőként megbízok benne. És van, hogy nem védekezünk. Élvezem a tiltott érzést hogy egy kicsit… egy egészen kicsit úgy tehetek, mintha tartoznék valakihez. Mintha a barátnője lennék.
Aztán persze nem jön meg. Állok a telefonommal a kezemben, nézem a naptárt. Megiszok minden este fél üveg bort a forró fürdőben. Aztán az első hét után már egyet. Mert az állítólag alhasi vérbőséget okoz. Hirtelen hízok érzésre öt kilót – mondjuk lehet, hogy azért, mert a stressztől nincs erőm elmenni edzeni, ellenben csokival vigasztalom magam. Elolvasom a neten, mivel jár a terhesség, és az összes jelet felfedezem magamon. Különböző fogadásokat kötök a sorssal. Ha a mai nap jó leszek és csak 1500 kalóriát eszek, nem vagyok terhes. Ha elérem ezt a trolit, nem vagyok terhes. Ha kék szívószálat kapok a fröccsbe, nem vagyok terhes. És közben minden filmben, minden klipben, minden újságcikkben gyerekeket és terheseket látok, és ezt próbálom nem jelnek értelmezni.

Olvasd el ezt is!
Kép
forrás: Europress

Elképzelem, hogy elmegyek abortuszra. Elképzelem, mennyire sírnék. Elképzelem hogy felhívom a szeretőmet és azt mondom neki: „Tudod mit, csináljunk még egy gyereket. Mert egyet már csináltunk, őt most öltem meg. De csináljunk még egyet direkt.” Ezen valóban sokat sírok. Végül két hét idegbaj után elmegyek és veszek egy terhességi tesztet. Mintha egy jégtömb olvadna fel bennem hirtelen. Ülök a vécén és megkönnyebbülten zokogok. És amikor felállok, és megyek be a szobába, már fordulnom is kell vissza egy tamponért. Ettől már nem bőgök, hanem nevetek és full úgy nézek ki, mint egy hülye. Mert az is vagyok. Kellett huzigálni a sors bajuszkáját.
Lányok védekezzetek. Lányok, tudjátok mit, inkább keressétek meg az édes srácokat, menjetek hozzájuk feleségül, és csináljatok nekik gyereket. Vagy ami jólesik. De terhességparát soha, soha.

FRISS! Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke

Nagyon várta már az egész világ. A joy.hu híradása.

Folyton benyalnak valamit az oviban/suliban? 15 gyógyszertípus, amiből minden kisgyerekes háztartásban érdemes betárazni

Akad néhány gyógyszer, gyógyhatású készítmény és egyéb segédeszköz, amiből jobb, ha mindig tartasz otthon.

Ezek napjaink legjobban fizető szakmái

Elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal és fizetéseddel, esetleg pályaválasztás előtt álló gyermekeddel tanakodtok azon, hogy milyen irányba is menjen tovább, ami hosszútávon anyagilag is kellően jövedelmező lehet? Akkor az alábbi szakmákat, hivatásokat ajánljuk a figyelmetekbe!

Alapanyagok a tojáson és liszten túl, amiket érdemes otthon tartanod, ha gyorsan össze kellene ütnöd valami finomat

Neked mi van a hűtődben? És a kamrádban? Ja, hogy nincs is kamrád? Sebaj, nekem sincs, ettől még számtalan olyan ételt szoktam előre bespájzolni, ami kis helyet foglal, sokáig eláll, és amiből számtalanféle kaját összedobhatok pillanatok alatt, ha épp beüt a krach. Következzen most az én szupertitkos túlélő alapanyaglistám, ami bármikor jól jöhet neked is.

Egész hétvégén ingyen lehet letölteni 250 mesét

Április 22-én éjfélig korlátlanul áraszthatod el gyermekedet digitális mesékkel.

Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!

Hány évesek a gyerekeid? Túl vagy már a leváláson, elengedésen? Hogy ment? Vagy még csak most jön? A májusi Éva több összeállításban is foglalkozik ezzel a bonyolult témával.

Le a nejlonzacskóval és társaival! Piknikezz környezettudatosan a Föld napján (és persze egész évben)

Ha nincs még programod a hétvégére, ajánlunk neked egyet! Föld napja alkalmából, vagy csak mert szuper idő lesz és tök jó, hogy végre időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy megfagynánk, piknikezz! Hogy hova menjetek, mit vigyetek magatokkal és mit egyetek mindeközben, mi már kitaláltuk. Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghívd a barátaidat erre a szuper programra.

Itthon nyaralni kúl! Komolyan! Íme 7 meghitt, természetközeli hazai úticél

Neked a Balaton a Riviéra? Nekünk is. Továbbá a Galyatető a mi Kilimandzsárónk, a Szigetköz pedig az Amazonasunk. És még sorolhatnánk. Tudjátok mit? Soroljuk is!

15 trükk, hogy te is igazi Jedi lehess a konyhában

Ha úgy érzed, hogy a konyhai rutin hiánya miatt rengeteg időt, pénzt és energiát pazarolsz el, vagy csak nyitott vagy egy-két tippre és trükkre, ez a cikk neked szól! A most következő praktikák nagy részét pillanatok alatt elsajátíthatod, és biztos vagyok benne, hogy némelyiknél még a homlokodhoz is csapsz majd, hogy miért nem jutott neked ez korábban eszedbe.

Cigány utakon – hét magyar romafilm, ami elgondolkodtat vagy megnevettet, de legalábbis tágítja a látóköröd

Április 12-én mutatták be Bogdán Árpád új filmjét, a Genezist, a premier kapcsán pedig összegyűjtöttünk plusz hat emlékezetes alkotást, amely a cigányság helyzetéről tudósít különböző módokon és formákban.

Kovásztól a fonásig – megpróbáltam ellesni Szabi, a pék titkát

A Király utcai Panificio il Basilicoban már javában folyt a munka, amikor szombaton délben megérkeztem, hogy gyenge amatőrként belessek Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék életébe...

Honnan származik a parafadugó szagolás hagyománya?

Biztosan nem ismeretlen számodra sem az a szokás, hogy az étteremben, amikor a vendég kinyittat egy üveg bort, a felszolgáló megmutatja a dugót, és a vendég megszagolja. Ez a jelenet olyan megszokottá vált, hogy bár sokan ismerik a szokást, kevesen tudják, mit is jelent valójában és miért alakult ki. Épp ezért most elmondjuk.

Egy IT-s mindennapjai, avagy 8 dolog, amit csak egy IT-s érthet

Legyen szó programozóról, szoftvertesztelőről vagy bármilyen, IT szakmában dolgozóról, az alábbi dolgok biztosan ismerősek lesznek számukra, hiszen többségük minden nap találkozik ezekkel a munkájuk során.

Kövess minket

Éves előfizetéssel most az Utazó különszámunkat is megkapod, és 6950 Ft helyett csak 3950 Ft-t fizetsz.

Csak 3950 Ft