Sulinapok kuponok, Kölyök melléklet a szeptemberi Éva magazinban

Borítókép: Sulinapok kuponok, Kölyök melléklet a szeptemberi Éva magazinban Forrás: Éva magazin / Lábady István
Legfrissebb számunk augusztus 17-től az újságárusoknál!

Éva magazin + Éva Kölyök melléklet 2 in 1!

Immár hagyományosan elölről is, hátulról is olvashatod augusztus 17-én megjelenő szeptemberi Éva magazint! Az elejétől olvasva találod a csak neked, csak rólad szóló témákat; a hátoldaláról fellapozva pedig a 33 oldalas Éva Kölyök mellékletünket böngészheted.

Éva Sulinapok kuponok!

Segítünk az iskolakezdésben – az Éva Kölyök melléklet 7. oldalától kezdve szenzációs Sulinapok kuponokat találsz! A Sulinapok kuponokkal olyan üzletekben vásárolhatsz kedvezményesen, mint a C&A (20%), az IDdesign (50%!), a Maybelline (30%), a H&M-től pedig kettő darab 20%-os kupon található az Éva minden példányában!

(A kuponok a rajtuk megjelölt időpontokban válthatók be.)

Mennyi idő kell a szakításhoz?

Mennyi ideig tart, amíg képesek vagyunk lezárni magunkban egy kapcsolatot? Hány hónapig vagy évig fáj? Van-e esélye az újrakezdésnek vagy csak vég nélküli szenvedés lesz belőle? Ilyen kérdéseket járunk körül olvasóink egyik kedvenc rovatában, a Pszichében.

pásztory dóra bizony puskázott az iskolában

És most részletekbe menően megosztja velünk változatos trükkjeit, amelyek átsegítették a diákévein. Persze azt is hozzáteszi, hogy nem büszke rá. Ugyanakkor a puskázásnak olyan előnyei is vannak, amelyekből a paralimpiai bajnok úszó ma is profitál. Olvassátok el a szeptemberi Éva 46. oldalára lapozva, hogy miért!

Néhány Éva magazinhoz tornazsákot csomagoltunk! Keresd ezeket a példányokat a Lidl áruházakban! Áruk összesen 895 Ft.

Tényleg fáj a gyereknek, vagy csak szimulál?

Forrás: Éva magazin / Europress

Nincs olyan gyerekkor, amelyben legalább egyszer ne fordulna elő ez a kérdés. Az Éva Kölyök mellékletben olvasható összeállításunk a pszichoszomatikus jelenségeket járja körbe. Tényleg szervi baja van, vagy csak egy kis plusz törődésre vágyik? A krónikus fejfájás mögött nem iskolai kiközösítés húzódik meg véletlenül? Cikkünkben arra is kitérünk, hogy miről lehet felismerni a valódi szimulációt.

Gyors ebédek csatos üvegben

Neked sincs időd főzni? Biztos? 10 perced sincs? Meg fogsz lepődni, milyen gyorsan (még annál is gyorsabban!) elkészül egy tészta- vagy bulgursaláta – csak egy csatos üveg kell hozzá, amelyben összeérnek az ízek.

A szeptemberi Éva – 33 oldalas Kölyök melléklettel és Éva Sulinapok kuponfüzettel – augusztus 17-én az újságárusoknál!