Felkavaró videó került fel a netre az erőszakos Johnny Deppről

Borítókép: Felkavaró videó került fel a netre az erőszakos Johnny Deppről Forrás: Europress
Exe, Amber Heard határozottan tagadja, hogy ő szivárogtatta volna ki a videót. UPDATE: 2 nappal ezután megállapodott és közös sajtónyilatkozatot adott ki Amber és Johhny.

Részegen kiabál, csapkod és fenyegetőzik Johnny Depp azon a videón, amely a hétvégén került fel a tmz.com bulvároldalra.

A videót Depp azóta már különélő felesége, Amber Heard vette fel a konyhájukban. A TMZ információi szerint hónapokkal azelőtt készült a felvétel, hogy Heard elköltözött volna a férjétől. Itt nézhetitek meg (vigyázat, tényleg felkavaró).

Forrás: Europress
Amikor még együtt voltak

A TMZ-nek nyilatkozó források szerint ugyanakkor a videóból kivágták azokat a részeket, amelyeken Amber Heard mosolyog és „piszkálja” Johnnyt.

A videóban látható, amint Depp dühösen káromkodik, csapkodja a konyhaszekrény-ajtókat, Heard pedig próbálja megnyugtatni. „Semmi sem történt ma reggel, tudod? – mondja neki. – Felkeltem, te olyan kedves voltál, még csak nem is veszekedtünk. Csak bocsánatot kértem, mást nem is mondtam.”

Depp ügyet sem vet Heard érvelésére (az nem derül ki, miért kért bocsánatot), hanem ennyit mond.

„Őrültséget akarsz látni? Na majd én megmutatom, milyen az” – és közben tölt magának egy pohár bort, amire Heard rámutat a kis híján üres borosüvegre, és érdeklődik, hogy a férje ezt mind aznap reggel itta-e meg.

Ekkor Johnny kiszúrja a kamerát, kiabálni kezd, hogy „Ez be volt kapcsolva?” és leállítja a felvételt.

Amber Heard a TMZ-nek határozottan tagadta, hogy ő szivárogtatta volna ki a felvételt.

„Nem állt szándékomban ilyesmi és mindent meg fogok tenni, hogy rábírjam a médiát: vegye le az internetről a videót. Nem mértem fel kellőképpen, hogy mennyit kivett belőlem az elmúlt néhány hónap, fizikailag és érzelmileg egyaránt, nem beszélve a média erőfeszítéseiről, hogy megfélemlítsen és aláássa a szavahihetőségemet. Az a célom, hogy a legegészségesebb döntést hozzam saját magam számára és remélhetőleg Johnny számára is, ezért amennyire lehet, privát úton szeretném megoldani ezt az ügyet” – olvasható a nyilatkozatában.

A videót a hírek szerint nem valószínűleg nem lehet majd felhasználni a héten esedékes bírósági tárgyaláson, mert ahhoz Depp engedélyére is szükség lenne.

UPDATE: kedden peren kívüli megállapodást kötött Amber Heard és Johnny Depp. Heard visszavonta az állandó távoltartási végzés iránti kérelmét (ami azt is jelenti, hogy ezt többé nem nyújthatja be), és Depp 7 millió dollárt fizet a volt feleségének. A két sztár közös nyilatkozatot is kiadott, amelyet ide kattintva olvashattok magyarul.