Kertmozik a Balatonnál – mozizz a szabad ég alatt!

Borítókép: Kertmozik a Balatonnál – mozizz a szabad ég alatt! Forrás: welovebalaton
Meleg nyári estéken egy jó film a csillagok alatt! Kell ennél több a kikapcsolódáshoz? Ezeken a helyeken kertmozizhatsz a Balaton partján!

Aki már volt kertmoziban, az valószínűleg nosztalgiából vágyik rá, hogy nyáron újra a szabad ég alatt nézhesse a legjobb filmeket; aki pedig nem, azt minden bizonnyal hajtja a kíváncsiság, hogy vajon miért is ennyire klassz dolog a kültéri mozizás.

Ha a Balcsinál pihenünk a nyáron, akkor szerencsére minden esélyünk meg van rá, hogy kifogjunk egy-egy vetítést, és hogy újra átéljük gyerekkorunk mozi élményét. Íme, ezek a jelenleg is működő kertmozik a Balaton partján.

Forrás: kertmozi.hu

# Balaton mozi – Északi part (több helyen)

Az északi parton egy hálózat alá tartoznak a kertmozik, Balaton mozi néven működnek. Az éppen aktuálisan futó filmeket tekinthetjük meg ezekben, amelyek Balatonakaliban, Balatonudvari-Fövenyesen, és Révfülöpön találhatók meg. Mindegyik mozi közel 200 főt tud befogadni, és valamennyi részben, vagy teljesen akadálymentesített, valamint kutyabarát.

Bővebb infó: www.balatonmozi.hu

# Kálmán Imre Szabadtéri Színpad – Siófok

A siófoki Jókai parkban található ez a szabadtéri színpad, ahol idén nyáron leginkább vígjátékokat, gyerekműsorokat lehet megtekinteni. A büfében a szokásos üdítők mellett fröccs és hideg sör is kapható, ami lássuk be, nem tartozik hozzá a megszokott moziélményhez! A vetítések ingyenesen látogathatók.

Bővebb infó: www.kulturkozpont-siofok.hu

Forrás: welovebalaton

# Csopak kertmozi – Csopak

A csopaki kertmozi is az aktuális mozis kedvencekkel várja a nézőket, az egységes jegyár 1000 Ft minden vetítésre. Érdekessége, hogy a moziban nem csak a kertmozizás élményét élhetjük át, hanem az autósmozit is kipróbálhatjuk itt. Tiszta és barátságos mozi, gyerekekkel is ajánlott a meglátogatása.

Bővebb infó: www.kertmozi.hu

# Lelle kertmozi – Balatonlelle

A retro érzés itt garantált, imádjuk a borostyánnal befutott mozi bejáratot. Itt is naprakész a film felhozatal, de bábjátékokat, gyerekkoncerteket is gyakran rendeznek a helyszínen. A teljes árú jegy 1200 Ft, a kedvezményes 1000 Ft jelenleg.

Bővebb infó: www.lellekertmozi.hu

Forrás: welovebalaton

# Zamárdi kertmozi – Zamárdi

A vasútállomástól rövid sétára található a felújított kertmozi. A nézőtér részben fedett, így ha elérne minket egy nyári zápor, akkor sem kell aggódnunk. Ide biciklivel is érkezhetsz, nem kell kinn hagynod a bejáratnál. A kutyusodat sem kell otthon hagynod, hiszen a hely kutyabarát. A büfé átlagos, nem fogtok a film alatt étel-ital nélkül maradni.

Bővebb infó: www.facebook.com/zamardi-kertmozi

# Club Aliga & kertmozi – Balatonvilágos

A szintén részben fedett kertmozi augusztus 21.-ig várja a nézőket, változatos családi filmekkel. A jegyár egységesen 850 Ft a vetítésekre. Úgy tudjuk, hogy lehet bérletet is váltani a filmekre, de erről érdemes a helyszínen érdeklődnötök.

Bővebb infó: www.balatoni-programok.clubaliga.hu/kertmozi

Irány a moziba ki! Élvezzétek a nyarat és a kellemes nyári estéket egy-egy jó film társaságában! Képeket, élményeket várunk a Facebookon!