Európa megbízható hajápolási márkája – Schauma

Borítókép: Európa megbízható hajápolási márkája – Schauma
az EGÉSZ CSALÁD számára

A Schauma már több, mint 60 éve és több, mint 20 országban a haj megerősítésének bizonyított szakértője. Az egyedi formula Intenzív Erősítő Fehérjével segít pótolni a haj elvesztett alkotórészeit és segít megerősíteni a hajat.

Az ápolt, erős és gyönyörű hajért. A Schauma, mint családi márka minden hajtípusnak, minden korosztálynak, nemnek, babáknak, gyerekeknek és felnőtteknek kínál hajápolási termékeket. A Schauma termékcsaládjában megtalálhatóak a klasszikus samponok, hajbalzsamok és hajápoló pakolások a teljes körű hajápolásért.

Kezdve a kicsiktől…Schauma baby sampon & tusfürdő speciálisan babák hajára és bőrére kifejlesztve:
Gyengéden ápolja és védi a babák haját és bőrét. PEG-, szulfát- és színezékmentes. Parfümmentes. Bőr semleges pH, védi a bőrt a kiszáradástól. Sírás nélkül, az élvezetes fürdésért.

…a kislányokon és kisfiúkon át…egészen a nagylányokig.

Azt mondják, az első benyomás számít, főleg a tinik körében. A korpásodás árulkodó jelei az utolsó dolog, ami miatt egy lány aggódni akar, főleg ha arról van szó, hogy meghódítsa a suli diszkót, vagy az üzleteket. Szerencsére most van egy jó megoldás, ami távol tartja a korpát, hála a Fresh It Up! termékcsalád korpásodás elleni samponjának, amely kifejezetten a fiatalokat szem előtt tartva lett kifejlesztve.

A Fresh It Up! korpásodás elleni sampon cink-piritionnal & goji bogyó kivonattal hatékonyan csillapítja a viszketés és a fejbőr feszülés kettős problémáját, akár már a legelső használattól kezdve. A hatékony szilikonmentes formula gyengéden tisztítja a hajat a hajtövektől a hajvégekig és akár hetekig távol tartja a korpát1, a hosszan tartó korpamentes friss hajért.

A férfiakra is gondoltak, friss, üde férfias illat mellett az összetevők is a férfiak igényei szerint lettek kialakítva.

A hölgyeknek pedig a 7 gyógynövényes és az ápoló olajos sampont ajánljuk.

Az ősz hajszálak megjelenésekor érdemes elkezdeni használni a Schauma Silver Reflex sárga hatás elleni sampont, amely az ősz ill. fehér hajúakon kívűl a szőkített hajúak kedvence is. Semlegesíti a sárga elszíneződéseket & megerősíti a hajat. Az erős hamvas csillogású hajért SÁRGA HATÁS NÉLKÜL. A semlegesítő, hideg színpigmenteket tartalmazó formula semlegesíti az optikai elszíneződéseket és fényesíti a hajat.