Randikrónikák: Lehetsz féltékeny a szeretődre?

Randikrónikák: Lehetsz féltékeny a szeretődre?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 19. rész.

Zsuzsának van ugye a kisfiú, az éppen állandónak mondható szeretője, akivel olyan kiegyensúlyozottan megvannak, hogy elkezdtek valóban úgy viselkedni egymással, mintha kapcsolatban lennének. De a legnagyobb baj az – szerintem – hogy amúgy nincsenek kapcsolatban.
– Mivel ezt már egyszer megbesztéltük – magyarázta nekem Zsuzsa élénken gesztikulálva –, mind a ketten ragaszkodunk ahhoz, hogy ez nem több sima friends with benefits viszonynál, és mi aztán sose fogunk járni egymással. Ezt meg hogy máshogy bizonyíthatnánk be egymásnak, mint hogy mással is kavarunk? Érthető, nem?
Nem tudtam mit felelni, érti a fene.
A második legnagyobb gond az, hogy – Zsuzsán legalábbis ezt látom – nincs különösebb kedvük egymáson kívül mással kavarni. Ha elmegyünk egy sörre, vagy csak csetelgetünk a face-en, Zsuzsa máris végeláthatatlan hosszú litániába kezd arról, hogy a kisfiú így, a kisfiú úgy. Ezek általában a következőkről szólnak: a kisfiú nem hívja fel elég gyakran, a kisfiú folyton a nyakán lóg ("nem tudod elképzelni Rebi, milyen az, mikor már arra vágysz, hogy berakhass egy jó kis mosást,egy szál pamutbugyiban, zsíros hajjal, bagózva, a saját konyhádban, anélkül, hogy valaki folyton szexelni akarna veled!"), ráírtak más fiúk de nincs kedve randizni, nem írtak rá más fiúk, ezért valószínűleg nem is kell már másnak, csak a kisfiúnak, végül csak elment randizni és csak lefeküdt mással, de nem is esett olyan jól, és ez így szar, és így tovább és így tovább.

Kép
forrás: Europress

Én mindig türelmesen meghallgatom, mert mégiscsak a legjobb barátnőm – ha egyszer látogatott és órákig szórakoztatott, amikor a súlyos szemgyulladásom miatt sötétben kellett feküdnöm, akkor ennyi lazán belefér –, de míg általában hasznosnak érzem magam a lelki bajai megoldásában, ezúttal tényleg fogalmam sincs, hogy mit mondjak. Rákérdeztem Gergőnél, hogy mint férfi, húzzon már ki a csávából, mit tanácsoljak ennek a hülye kamaszként viselkedő majdnem harmincas, független nőnek, mire Gergő azt válaszolta, előbb talán Zsuzsának kéne eldöntenie, mit akar. Gergő folyton ezzel jön, ezt már megfigyeltem. Mintha az olyan könnyű lenne!
Szóval az történt, hogy a kisifú egyszer úgy esett be, félrészegen a Zsuzsa ajtaján, hogy közölte vele: igazából egy másik lánytól jön. Zsuzsa leültette a konyhájában, adott neki egy pohár citromos vizet, és higgadtan megkérdezte, hogy ezt mégis hogyan érti... mire a kisfiú, aki nem ismerte fel, hogy a higgadtság csupán optikai csalódás, mert Zsuzsának a keze meg a hangja is remeg, beszámolt neki arról, hogy hát felszedett egy lányt a Tinderen, és elment vele randizni, és nagyon remélte, hogy megdöntheti, de nem sikerült. És akkor eszébe jutott, hogy van neki a jó öreg fuckbuddyja, akihez mindig érdemes felmenni egy kis jóéjszakát szexért. És ekkor csöngetett fel Zsuzsához.
Persze lehet, sőt tartok tőle, hogy mindezt nem ennyire szexista, alpári, bunkó stílben adta elő a kisfiú, csak Zsuzsa utólagos közlése torzította el kicsit a hangulatot. Mert ismerem a srácot, és nem egy köcsög, és valahol, ha belegondolok, még igaza is van. Hányszor, de hányszor csináltam én is, szinte centire ugyanezt fiúkkal! És hányszor csinálta ezt – maga Zsuzsa is... Azért persze ezt nem mondtam el neki. Talán kicsit máshogy látja. Ő aznap este páros lábbal, üvöltve rúgta ki a kisfiút az ajtón, hogy azért neki ennél több önbecsülése van. És azóta se beszél vele. De valahol őt is rágja a fene, hogy igaza volt, vagy sem. Vagy hogy egyáltalán, bárkinek van-e igaza egy ilyen szituációban.

15 helyzet, amit csak az ért, aki karácsonykor is dolgozik

Már meg sem próbálod elképzelni, hogyan lehetne egy pihenőnapod is a szeretet ünnepén.

Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is, nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A férjed valami hasznossal lepne meg karácsonykor? Így segíts neki a kívánságlistáddal!

Könnyítsd meg a dolgát, hogy biztos a jó meglepit vegye meg!

Így állítsd meg egyszer és mindenkorra a túlevést: 9 tipp

A legtöbb diétának és egészséges életmódprogramnak egyetlen közös hibája van a fogyasztáskutató pszichológus szerint, aki azt is elárulja, hogyan lehet azt kiküszöbölni. Kilencféleképpen.

Jobb mint az eredeti: így néznek ki a poptörténelem legmenőbb albumborítói macskákkal

Nevettél ma már? Nálunk "Cica Turner" viszi a pálmát, de azért Sinéad O'Connor se kutya! Szó szerint nem.

A helyes bortárolás legfontosabb szabályai

Ha hosszabb tárolásra alkalmas bor kerül a birtokunkba, különösen fontos a megfelelő tárolási körülmények helyes megválasztása.

Mi lett veled Nicole? A színésznőre nem lehet ráismerni a legfrissebb fotóin

És ez most nem egy plasztikai baleset! Az instyle.hu híradása.

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Halle Berry, Marcia Cross, sőt Sandra Bullock sem siette el a gyerekvállalást.

Lehet örülni, hölgyek: jön az első lebomló, környezetbarát terhességi teszt!

Nézd meg, hogyan működik a jövő terhességi tesztje!

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft