Randikrónikák: Lehetsz féltékeny a szeretődre?

Randikrónikák: Lehetsz féltékeny a szeretődre?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 19. rész.

Zsuzsának van ugye a kisfiú, az éppen állandónak mondható szeretője, akivel olyan kiegyensúlyozottan megvannak, hogy elkezdtek valóban úgy viselkedni egymással, mintha kapcsolatban lennének. De a legnagyobb baj az – szerintem – hogy amúgy nincsenek kapcsolatban.
– Mivel ezt már egyszer megbesztéltük – magyarázta nekem Zsuzsa élénken gesztikulálva –, mind a ketten ragaszkodunk ahhoz, hogy ez nem több sima friends with benefits viszonynál, és mi aztán sose fogunk járni egymással. Ezt meg hogy máshogy bizonyíthatnánk be egymásnak, mint hogy mással is kavarunk? Érthető, nem?
Nem tudtam mit felelni, érti a fene.
A második legnagyobb gond az, hogy – Zsuzsán legalábbis ezt látom – nincs különösebb kedvük egymáson kívül mással kavarni. Ha elmegyünk egy sörre, vagy csak csetelgetünk a face-en, Zsuzsa máris végeláthatatlan hosszú litániába kezd arról, hogy a kisfiú így, a kisfiú úgy. Ezek általában a következőkről szólnak: a kisfiú nem hívja fel elég gyakran, a kisfiú folyton a nyakán lóg ("nem tudod elképzelni Rebi, milyen az, mikor már arra vágysz, hogy berakhass egy jó kis mosást,egy szál pamutbugyiban, zsíros hajjal, bagózva, a saját konyhádban, anélkül, hogy valaki folyton szexelni akarna veled!"), ráírtak más fiúk de nincs kedve randizni, nem írtak rá más fiúk, ezért valószínűleg nem is kell már másnak, csak a kisfiúnak, végül csak elment randizni és csak lefeküdt mással, de nem is esett olyan jól, és ez így szar, és így tovább és így tovább.

Kép
forrás: Europress

Én mindig türelmesen meghallgatom, mert mégiscsak a legjobb barátnőm – ha egyszer látogatott és órákig szórakoztatott, amikor a súlyos szemgyulladásom miatt sötétben kellett feküdnöm, akkor ennyi lazán belefér –, de míg általában hasznosnak érzem magam a lelki bajai megoldásában, ezúttal tényleg fogalmam sincs, hogy mit mondjak. Rákérdeztem Gergőnél, hogy mint férfi, húzzon már ki a csávából, mit tanácsoljak ennek a hülye kamaszként viselkedő majdnem harmincas, független nőnek, mire Gergő azt válaszolta, előbb talán Zsuzsának kéne eldöntenie, mit akar. Gergő folyton ezzel jön, ezt már megfigyeltem. Mintha az olyan könnyű lenne!
Szóval az történt, hogy a kisifú egyszer úgy esett be, félrészegen a Zsuzsa ajtaján, hogy közölte vele: igazából egy másik lánytól jön. Zsuzsa leültette a konyhájában, adott neki egy pohár citromos vizet, és higgadtan megkérdezte, hogy ezt mégis hogyan érti... mire a kisfiú, aki nem ismerte fel, hogy a higgadtság csupán optikai csalódás, mert Zsuzsának a keze meg a hangja is remeg, beszámolt neki arról, hogy hát felszedett egy lányt a Tinderen, és elment vele randizni, és nagyon remélte, hogy megdöntheti, de nem sikerült. És akkor eszébe jutott, hogy van neki a jó öreg fuckbuddyja, akihez mindig érdemes felmenni egy kis jóéjszakát szexért. És ekkor csöngetett fel Zsuzsához.
Persze lehet, sőt tartok tőle, hogy mindezt nem ennyire szexista, alpári, bunkó stílben adta elő a kisfiú, csak Zsuzsa utólagos közlése torzította el kicsit a hangulatot. Mert ismerem a srácot, és nem egy köcsög, és valahol, ha belegondolok, még igaza is van. Hányszor, de hányszor csináltam én is, szinte centire ugyanezt fiúkkal! És hányszor csinálta ezt – maga Zsuzsa is... Azért persze ezt nem mondtam el neki. Talán kicsit máshogy látja. Ő aznap este páros lábbal, üvöltve rúgta ki a kisfiút az ajtón, hogy azért neki ennél több önbecsülése van. És azóta se beszél vele. De valahol őt is rágja a fene, hogy igaza volt, vagy sem. Vagy hogy egyáltalán, bárkinek van-e igaza egy ilyen szituációban.

A színésznő, aki soha nem tudott igazán boldog lenni – Vivien Leigh élete 12 képben

„Sosem értette meg egyik férfit sem, akit szeretett, és ezért elvesztette mind a kettőt. Most már tudta, keservesen tudta, hogy ha valaha is megértette volna Ashleyt, sohasem szerette volna; ha valaha is megértette volna Rhettet, sohasem veszthette volna el. Kétségbeesetten kutatott emlékezetében, volt-e valaha is ember, akit csakugyan megértett.” – emlékezetes sorok ezek Margaret Mitchell: Elfújta a szél regényéből. Ahogyan Scarlett, úgy az őt megformáló Vivien Leigh szerelmi élete sem volt egyszerű.

FRISS! Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke

Nagyon várta már az egész világ. A joy.hu híradása.

Folyton benyalnak valamit az oviban/suliban? 15 gyógyszertípus, amiből minden kisgyerekes háztartásban érdemes betárazni

Akad néhány gyógyszer, gyógyhatású készítmény és egyéb segédeszköz, amiből jobb, ha mindig tartasz otthon.

Ezek napjaink legjobban fizető szakmái

Elégedetlen vagy a jelenlegi munkáddal és fizetéseddel, esetleg pályaválasztás előtt álló gyermekeddel tanakodtok azon, hogy milyen irányba is menjen tovább, ami hosszútávon anyagilag is kellően jövedelmező lehet? Akkor az alábbi szakmákat, hivatásokat ajánljuk a figyelmetekbe!

Alapanyagok a tojáson és liszten túl, amiket érdemes otthon tartanod, ha gyorsan össze kellene ütnöd valami finomat

Neked mi van a hűtődben? És a kamrádban? Ja, hogy nincs is kamrád? Sebaj, nekem sincs, ettől még számtalan olyan ételt szoktam előre bespájzolni, ami kis helyet foglal, sokáig eláll, és amiből számtalanféle kaját összedobhatok pillanatok alatt, ha épp beüt a krach. Következzen most az én szupertitkos túlélő alapanyaglistám, ami bármikor jól jöhet neked is.

Egész hétvégén ingyen lehet letölteni 250 mesét

Április 22-én éjfélig korlátlanul áraszthatod el gyermekedet digitális mesékkel.

Megjelent az Éva magazin májusi száma – természetesen idén is JOY-napok kuponfüzettel!

Hány évesek a gyerekeid? Túl vagy már a leváláson, elengedésen? Hogy ment? Vagy még csak most jön? A májusi Éva több összeállításban is foglalkozik ezzel a bonyolult témával.

Le a nejlonzacskóval és társaival! Piknikezz környezettudatosan a Föld napján (és persze egész évben)

Ha nincs még programod a hétvégére, ajánlunk neked egyet! Föld napja alkalmából, vagy csak mert szuper idő lesz és tök jó, hogy végre időt tölthetünk a szabadban anélkül, hogy megfagynánk, piknikezz! Hogy hova menjetek, mit vigyetek magatokkal és mit egyetek mindeközben, mi már kitaláltuk. Neked csupán annyi dolgod lesz, hogy meghívd a barátaidat erre a szuper programra.

Itthon nyaralni kúl! Komolyan! Íme 7 meghitt, természetközeli hazai úticél

Neked a Balaton a Riviéra? Nekünk is. Továbbá a Galyatető a mi Kilimandzsárónk, a Szigetköz pedig az Amazonasunk. És még sorolhatnánk. Tudjátok mit? Soroljuk is!

15 trükk, hogy te is igazi Jedi lehess a konyhában

Ha úgy érzed, hogy a konyhai rutin hiánya miatt rengeteg időt, pénzt és energiát pazarolsz el, vagy csak nyitott vagy egy-két tippre és trükkre, ez a cikk neked szól! A most következő praktikák nagy részét pillanatok alatt elsajátíthatod, és biztos vagyok benne, hogy némelyiknél még a homlokodhoz is csapsz majd, hogy miért nem jutott neked ez korábban eszedbe.

Cigány utakon – hét magyar romafilm, ami elgondolkodtat vagy megnevettet, de legalábbis tágítja a látóköröd

Április 12-én mutatták be Bogdán Árpád új filmjét, a Genezist, a premier kapcsán pedig összegyűjtöttünk plusz hat emlékezetes alkotást, amely a cigányság helyzetéről tudósít különböző módokon és formákban.

Kovásztól a fonásig – megpróbáltam ellesni Szabi, a pék titkát

A Király utcai Panificio il Basilicoban már javában folyt a munka, amikor szombaton délben megérkeztem, hogy gyenge amatőrként belessek Szabadfi Szabolcs, vagyis Szabi, a pék életébe...

Honnan származik a parafadugó szagolás hagyománya?

Biztosan nem ismeretlen számodra sem az a szokás, hogy az étteremben, amikor a vendég kinyittat egy üveg bort, a felszolgáló megmutatja a dugót, és a vendég megszagolja. Ez a jelenet olyan megszokottá vált, hogy bár sokan ismerik a szokást, kevesen tudják, mit is jelent valójában és miért alakult ki. Épp ezért most elmondjuk.

Kövess minket

Éves előfizetéssel most az Utazó különszámunkat is megkapod, és 6950 Ft helyett csak 3950 Ft-t fizetsz.

Csak 3950 Ft