Randikrónikák: Az egyéjszakás, aki a férjem

Randikrónikák: Az egyéjszakás, aki a férjem
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 18. rész.

Ezt a pénteket Elvira - tőle szokatlan lelkesedéssel - már kedden (!) lebeszélte mind a hármunkkal a közös Facebook-csetben, elküldött vagy öt programot, és meg kellett szavaznunk, hova mennénk szívesebben. Ahhoz ragaszkodott, hogy ő táncolni akar, de nem valami trash helyen (hát nekünk Zsuzsával semmi bajunk nem lett volna a trash-hel, de mindegy), hanem mint a mojito-fiús estén, csípjük ki magunkat, és menjünk el valami menő klubba koktélozgatni. Ismertek, én inkább a romkocsmában fröccsözős lány vagyok, de hát Elvira is annyi hülyeséget nézett már el nekünk, hogy az a legkevesebb, hogy amikor kivételesen ő akar helyet választani, akkor engedünk neki. Gergőnek meg valljuk be, úgyis mindegy, annyit keres, mint a szemét. Még írta is, mennyire meg fogja növelni az ázsióját, hogy három ilyen csajjal vonul be a bárba, hát hehe, Gergő, mi meg visszaírtuk, hogy cserébe az első kört ő állja, simán megéri neki, nem?

Kép
forrás: Europress

Zsuzsánál készülődtünk, ahogy szoktunk, mert az ő lakása van a legközelebb a belvároshoz, meg neki van az a szépségrutinja, ami a legtöbb időt veszi igénybe, míg Elvira meg én általában már készen érkezünk, és míg a piperészkedő Zsuzsára várunk, aki hol a feneketlen gardróbjából, hol a fürdőszobából üvöltve beszélget velünk, vígan vodka-szódázgatunk és sorozatot nézünk a kanapén.
Ezúttal azonban én voltam az, aki koktélruhában és sportcipőben érkezett, a magassarkút a kezében lóbálva: Elvira, legnagyobb meglepetésemre, épp úgy félkészen, bugyiban-melltartóban rohangált fel-alá mint Zsuzsa. Én, hogy kikerüljek a stressz-zónából, felültem a konyhapultra, onnan figyeltem, ahogy ezek fél órán keresztül púderezik és krémezik és fésülik és vasalják magukat, végül nem is bírtam ki, és megkérdeztem Elvirát, hogy de hát édesem, neked amúgy férjed van, mire fel ez a nagy felhajtás? Mármint nem azért, Zsuzsa gondolom fel akar szedni valami új srácot, de Elvira, te mégis mi a francra készülsz? Elvira nem válaszolt, csak megkérdezte, láttam-e burgundi rúzst. Ami nem mellesleg az enyém volt. Mivel fél fenékkel épp rajta ültem, odaadtam neki, aztán iszogattam tovább egyedül. Mire végeztek, én is végeztem két vodkaszódával, kicsit nehezemre is esett felvenni a tűsarkú szandált. Elvira és Zsuzsa megittak egy-egy kilépő felest, aztán jött értünk Gergő taxival.

"– Elvira, – mondtam neki. – Az a srác a férjed."

Beléptünk a helyre, Gergő kikérte az első kör koktélt, iszogatni kezdtük a pult mellett, közben beszélgettünk, felmértük a terepet, ki-ki az ízlésének megfelelően, és persze rá-rápillantottunk a táncparketten lötyögőkre is. Egyszer csak belépett egy magas, fekete hajú, szemüveges srác a bárba. Fehér inget viselt. Odament a pulthoz, kért magának egy whiskyt, majd hátrafordulva rákönyökölt, kortyolgatni kezdte, úgy mustrálta ő is a felhozatalt. Rápillantott Elvirára, elmosolyodott, majd félrenézett, aztán megint vissza Elvirára. Elvira is rápillantott, és annyira zavarba jött, hogy fülig pirulva szinte belecsúszott a koktélos-poharába.
– Nézd csak.... nem gondolod, hogy az a srác engem néz? – súgta oda nekem. Megerőltettem a szememet, mert kicsit rövidlátó vagyok, aztán némileg értetlenkedve Elvirához fordultam.
– Elvira, – mondtam neki. – Az a srác a férjed, Gábor.
Elvira gyorsan, és mérgesen megrázta a fejét. – Szerinted mit csináljak? – súgta megint, és kérdőn pillantott rám. Visszanéztem Gáborra. Máshogy nézett ki, mint szokott. Nem azok a hülye geek pólói voltak rajta, amiket programozóként hordani szokott, és nem összevissza volt kócolva a haja, és igen, meg is borotválkozott... Ő is kicsípte magát. Jézus, milyen jó pasinak tűnt! Te jó ég, esett le hirtelen, ezek előre megszervezték a dolgot! Elvigyorodtam, és kicsit megböktem Zsuzsát is. – Te Zsuzsa – mondtam neki – nézd csak, az a srác fel akarja szedni a mi Elviránkat.
Zsuzsa egy lusta pillantást vetett rám, majd Elvirára és Gáborra, és amilyen perverz, már fogta is az adást. Ő is vigyorogni kezdett. – Na és? Elvira nem mer odamenni hozzá?
– Szerintem nem – feleltem ál-szomorúan. Zsuzsa Elvirához fordult – Idehívjuk? – kérdezte. Erre azonban nem volt szükség. Gábor újra végigmérte Elvirát, majd a pultoshoz fordult, és kért tőle valamit. Aztán az asztalunkhoz sétált.
– Bocsánat a zavarásért, csak meg akartalak hívni valamire – mondta Elvirának – és annyira gyönyörű vagy, hogy nem is tudtam eldönteni, mi illik hozzád a legjobban. – És mi? - kérdezte Elvira zavartan. Ekkor azonban meglátta a pincért, aki már hozta is egy üveg jégben a legdrágább pezsgőt, ami a helyen volt, meg poharakat – nem csak nekik kettőjüknek, hanem valamennyiünknek.
– B. Gábor vagyok – nyújtott kezet Gábor a feleségének, és ahogy figyeltem, annyira ügyeltek a kis játékuk szabályaira, hogy a jegygyűrűjüket is levették, mind a ketten.
– G. Elvira – mutatkozott be Elvira a lánynevén, Gábor pedig odaült hozzánk, és elkezdte fűzni Elvirát.

Kép
forrás: Europress

Komolyan mondom, láttam már pár szexi dolgot életemben, de figyelni, és asszisztálni ahhoz, hogy a legjobb barátnőmet felszedi a saját férje egy ilyen kedves és furcsa szerepjátékot játszva, egyike volt a legszexibbeknek. Azon kaptam magam, hogy én magam nem is fiúzok, csak azt figyelem, ahogy ezek ketten vadul végigflörtölik az éjszakát, a heves testi vonzalom minden jelével megfűszerezve azt, a fülbesusogástól a nyakbapusziig, az együtt-táncolástól a kölcsönös derék- majd fenékfogdosásig, míg éjfél magasságában Elvira fogta a táskáját, és Gábort maga után húzva eltűnt a mosdóban. Összeröhögtünk Zsuzsával: biztosak voltunk benne, hogy nem is jönnek vissza már hozzánk.
– De d*gni biztos nem ott fognak – mondta Zsuzsa.
– Miért? – kérdezte Gergő.
– Láttad már a mosdót Elviránál? Naponta fertőtleníti. Tuti hív egy taxit és hazaviszi.
Ezen elmosolyodtam. Gergő belekortyolt a sokadig sörébe, majd hirtelen komolysággal szólalt meg.
– Azt hiszem tudom, miért volt jó nézni őket.
– Miért? – kérdeztem kíváncsian. Zsuzsa is érdeklődve pillantott rá. Gergő letette a sört, úgy felelt, nem is nézve ránk.
– Mert biztosak vagyunk benne, hogy nem fogják elrontani. Hogy jó lesz a vége.
Egymásra néztünk Zsuzsával, és nem mondtunk semmit. De mind a ketten gyorsan felhajtottuk, ami előttünk volt.

Olvasd el ezt is!
Az amerikai tornászlányok zaklatási ügye felvet néhány fontos kérdést, amely a #metoo-n is túlmutat

Legalább 140 fiatal lányt zaklatott Larry Nassar sportorvos, akit 2017 decemberében 60 év börtönbüntetésre ítéltek. Nem mindegyikük azért hallgatott eddig, mert szégyellte, hanem azért, mert kényszerítették rá és amelyikük mégis megszólalt, annak volt, hogy a saját szülei sem hittek.

Ilyenek lennének a régi szexista reklámok fordított nemi szerepekkel

Régen sem kellett a szomszédba mennünk egy kis szexizmusért...

Milyen életkorban milyen házimunkát bízhatsz a gyerekre? Íme a lista

A házimunka az életünk része, ezért szülő és gyerek egyaránt akkor jár jól, ha már egészen apró korban rászoktatjuk a leszármazottainkat néhány alapvető feladatra, például hogy...

Napi horoszkóp január 18.: az Ikrek egy számukra kellemetlen helyzetet zárhatnak le, a Szüzeknek komoly céljai vannak

A csillagok mára is nagyon izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a napi horoszkópodat!

A srácaim rohangálása már-már elviselhetetlen. Aztán egyik nap feljött a szomszéd és azóta nem térek magamhoz

Vajon meddig bírják a szomszédok a gyerekek hangoskodását? És hogy reagálnak? Igaz történet.

Különleges bakancslista az utazás szerelmeseinek, ami nem úti célokat ajánl, hanem új megközelítést

Nem mondjuk meg, hova érdemes ellátogatnod, azt úgyis te tudod a legjobban. Inkább ahhoz adunk tippeket, hogy miként érezd magad még jobban.

Olvadozunk! Jennifer Garner csodálatos „szerelmes levelet” talált az ötéves fiától

A 45 éves színésznő ritkán oszt meg személyes információkat a gyerekeiről, de ennek a levélkének úgy látszik, képtelen volt ellenállni.

Jobb mint a kávé: íme, egy reggeli nyújtó gyakorlatsor, ami igazán felpörget

Rázd fel magad egy bármikor elvégezhető mozdulatsorral!

II. Erzsébet szerint Sarolta az úr a házban

A 91 éves királynő a sandringhami nyaralójában, egy rendezvényen csillogtatta meg a humorát.

A levelek hulljanak, ne a hajad!

Dr. Fenyőváry Éva bőr- és hajgyógyász főorvossal beszélgettünk a hajhullás okairól.

12 bók, amit soha ne mondj egy nőnek

Vagyis leginkább senkinek. Akár nő vagy, akár férfi. Ami a szíveden, az a szádon? Ne. Akkor se.

Horoszkóp szerint rangsorolták a legjobb anyukákat: íme, a lista

A csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad!

Így bizonyítsd be magadnak 2018-ban, hogy te vagy a saját legjobb barátod: 7 tipp

Olyan faramuci időket élünk, hogy időről időre emlékeztetned kell magad: még több és több olyan tevékenységet kell rendszeresíteni az életedben, ami jólesik és amit élvezel.

A város, ahol a -62 fok ellenére sem áll meg az élet

Nem az a tipikus turistaparadicsom, de egyszer azért megnéznénk!

Trump hosszú idő óta az első amerikai elnök, aki nem sportol – íme 8 kollégája, akiről példát vehetne!

A testedzés fölösleges energiapazarlás, mivel az ember meghatározott energiamennyiséggel születik, és előbb-utóbb kimerül, mint az elem – ez a véleménye több forrás szerint is az Egyesült Államok jelenlegi elnökének.

Sokan azt hiszik, hogy irtó népszerűvé teszi őket ez a szokás, pedig ellenkezőleg

Egy szociálpszichológiai kutatás most bizonyította be, hogy semmi értelme nincs ennek a fajta kommunikációnak.

7 egyszerű trükk, hogy a kis lakásod palotának tűnjön

Ki mondta, hogy egy kis lakásnak aprónak is kell tűnnie?

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft