Randikrónikák: gyűlnek a nagyvadak!

Randikrónikák: gyűlnek a nagyvadak!
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 17. rész.

Zsuzsának most a legutóbbi, crushos sztori annyira beütött, hogy full szomorú pasizós bulizásba kezdett, hogy bebizonyítsa... nem tudom mit. Hogy fel tud még szedni pasikat? De hát bármikor bármennyit. Hogy ér még valamit? Mintha az a pasiktól függene. Szóval a bulizásaink mostanában úgy néztek ki, hogy elmentünk hárman-négyen sörözni, aztán bevetettük magunkat a szent bulinegyed sokszögbe, és mindenki megtalálta a maga számításait: Gergő sört vagy lányokat, én jobbára sört és táncolást, Zsuzsa meg végtelen mennyiségű vigasztaló fiút, akik természetesen boldogan adták karról-karra, és hívták meg mindenfélére, ő meg valamikor az este folyamán távozott a legszebbel. Ezt némi aggodalommal figyeltük persze, de azért nem kell félteni Zsuzsát, meg minket sem, meg amúgy mindenki volt már a nimfomán búfelejtő-fázisban, nincs ebben semmi ciki, a crush az – köztünk legyen szólva – szerintem cikibb volt.

Kép
forrás: Europress

Aztán végül Zsuzsa úgy döntött, hogy ebből elég is lesz, és pár ilyen, egyébként jól mesélhető skalpvadász sztorika után talált magának egy fiút, aki "a kisfiú” fedőnévre hallgat, mert 23 éves (23!), ami – most elmondom – konkrétan azt jelenti, hogy 93-ban született! (Igen, születtek még akkor is emberek, durva.) Ezzel persze amikor csak lehet, húzzuk, merthogy liliomtipró, meg pedofil, ő meg röhög, de igazából jól elvannak ezen az elég laza, friends with benefits szinten. Már csak amiatt is szükség volt erre, mert a Zsuzsa összes régebbi szerelmese és szeretője, beleértve a crusht is, hónapokig nagy egyetértésben hallgatott – mintha összebeszéltek volna, hogy senki ne keresse a Zsuzsát –, ezért Zsuzsa értelemszerűen arra gondolt, hogy szükség van némi vérfrissítésre.
Már egészen megszokták egymást, kialakult, hogy heti egy-két alkalom, már egy kicsit bele is szeretett Zsuzsa abba, hogy a kisfiú nem szereti, amikor egyszer csak elkezdtek záporozni a Facebook-üzenetek Zsuzsa postaládájába.
Először a régi kedves szeretője írt Dubaiból, ahol éppen mérnökként dolgozik, hogy hazajön egy hétre, randiznának-e, esetleg Zsuzsa kimehetne utána nyaralni egy hétig. Aztán egy másik fiú írt, egy újságíró, aki olyan csúnyán koppintotta le annak idején, hogy hónapokig söpörgette össze az önbecsülése darabjait. Most hogy, hogy nem, ennek a srácnak eszébe jutott, hogy egyébként mennyire jókat beszélgettek annak idején. Meg mást. És hogy nem akarja-e Zsuzsa megbocsátani neki, és elvihetné-e vacsorázni. És aztán bejelentkezett még egy régi kavarás, egy félig-meddig megszeretett régi tetoválós fiú, aki nem is kertelt, rögtön lőtt egy szelfit magáról, meg a tetovált f*rkáról (régebben szokásuk volt Zsuzsával szextingelni, de azért így minden előzetes figyelmeztetés nélkül egy ilyen fotó, valljuk be, meghökkentő lehet).

"Már egy kicsit bele is szeretett Zsuzsa abba, hogy a fiú nem szereti..."

Amikor ezt mesélte nekem, egy szigorúan kettes, barátnős sörözés közben, Zsuzsa már annyira röhögött, hogy szinte csuklott. Mondta, hogy ezt nem hiszi el. Hogy érezték ezt meg? Mert amúgy nem posztolt a kisfiúról semmit, hiszen nem is "normális" kapcsolat, nem volt semmi nyoma: mégis hogy kaphattak szagot egyszerre a régi szeretői?

Mondtam, hogy nem tudom. Olyanok ezek néha, mint a vadállatok, tényleg. Vérszagra mennek. Nem mintha mi jobbak lennénk, tettem hozzá gyorsan és őszintén. Megittuk a sörünket, aztán hazamentünk. Zsuzsát várta otthon a kisfiú: pizzát ettek és sorozatot néztek szex után, mint egy összeszokott pár. Meg is lepődtem, amikor jött tőle éjjel egy üzi. Valójában nem is tőle jött. Csak továbbította. És igen, nem írt neki más, mint a crush, aki néhány hónapja darabokra törte a szívét, és azóta sem jelentkezett. Most valahogy mégis eszébe jutott, hogy esetleg meginna-e vele Zsuzsa valamit. Itt már nekem is nagyon röhögnöm kellett. Visszaírtam Zsuzsának, hogy: Mit válaszoltál? Azt, hogy szívesen meginnék valamit... mondjuk a könnyeidet?

Nem, felelte Zsuzsa, nem válaszoltam semmit. És olyan boldog vagyok.

Ezzel egyet tudtam érteni. Ha már nagyvadakról van szó, Zsuzsa is biztos kezű vadász. Seen at 11:53. (értsd: láttam, válasz nincs) A leggyilkosabb.

Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt

Hagyd a bőrödet is ünnepelni! Ilyen trükkökkel pihentetheted a rohanós hétköznapok után.

Az Oscar-jelölés előszobájában a Testről és lélekről – érdekesen alakul a mezőny

Enyedi Ildikó az egyetlen női rendező a kilenc döntős között.

Csak szeretetből érdemes – Interjú Korpás Krisztinával

19, 16, 9 – három fiú. Nem szerepelnek pletykalapokban, és az apjuk, Tilla sztársága miatt sose lennének hajlandóak kamera elé állni, de az anyjuk kedvéért most igent mondtak. Interjú az Éva január–februári lapszámából.

Barna foltok jelentek meg az arcodon? Tudd meg, mi állhat a hátterében, és mit tehetsz ellene – 5 tipp

Előfordult már, hogy barna foltokat, ráncokat vagy más bőrhibákat vettél észre az arcbőrödön? Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor azonnal cselekedned kell – el is mondjuk, hogy miért és mit tegyél.

Zöld út az egészséghez: a zöld turmixok 6 előnye + 3 szuper recept

Ha a gyors méregtelenítés és a jobb közérzet a cél, válassz egy jó zöld turmixot!

3 húsétel mennyei salátával az ünnepi asztalra

Nem kell lemondanod a finom húsételekről az ünnepek alatt sem! Készíts hozzájuk ízletes salátákat, így tedd könyedebbé a fogásokat!

15 helyzet, amit csak az ért, aki karácsonykor is dolgozik

Már meg sem próbálod elképzelni, hogyan lehetne egy pihenőnapod is a szeretet ünnepén.

Napi horoszkóp december 15.: az Ikrek vállalják a véleményüket, az Oroszlánok nagy nyomás alól szabadulnak fel

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is, nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A férjed valami hasznossal lepne meg karácsonykor? Így segíts neki a kívánságlistáddal!

Könnyítsd meg a dolgát, hogy biztos a jó meglepit vegye meg!

Így állítsd meg egyszer és mindenkorra a túlevést: 9 tipp

A legtöbb diétának és egészséges életmódprogramnak egyetlen közös hibája van a fogyasztáskutató pszichológus szerint, aki azt is elárulja, hogyan lehet azt kiküszöbölni. Kilencféleképpen.

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft