49 híres amerikai meséli el a 49 orlandói áldozat történetét

Borítókép: 49 híres amerikai meséli el a 49 orlandói áldozat történetét
Lady Gaga, Sofía Vergara, Gerard Butler és mások mondják el, kik voltak pontosan az orlandói mészárlás áldozatai.

„Juan Pablo Rivera Velazquez, 37 éves. Juan egy fodrászszalon tulajdonosa volt élettársával, Luis Daniel Condéval közösen. A szalon hűséges vevőkörrel dicsekedhetett és alkalmanként ingyenes hajvágásban részesítették a családon belüli erőszak áldozatait. Juan és Luis kapcsolata 16 évig tartott; együtt haltak meg a klubban.”

„Jonathan Antonio Camuy Vega, 24 éves. Jonathan produkciós asszisztens volt egy fiataloknak szóló tehetségkutató tévéműsorban. A nyomozók szerint azután halt meg, hogy a testével védte a lövöldözővel szemben barátját, Maryt, egy újszülött édesanyját.”

Akyra Money Murray, 18 éves. Akyra éppen érettségije utáni vakációját töltötte. Egy philadelphiai katolikus gimnáziumban végzett. A harmadik legjobb tanuló volt az osztályában. Több, mint 1000 ponttal vezetett a kosárlabdacsapatban és egyetemi ösztöndíjat kapott. Ő volt a legfiatalabb áldozat.

Ez csak 3 történet a 49-ből, amelyet 49 híresség, köztük Lady Gaga, Chris Pine, Lea Michele, Jane Fonda, Caitlyn Jenner, Kerry Washington, Sofia Vergara, Demi Lovato, Jamie Lee Curtis, Chace Crawford, Gerard Butler, Anna Paquin mondanak el. Van köztük, aki nem is tudja visszatartani a könnyeit.

A június 12-i orlandói mészárlás áldozatainak emlékére a Human Rights Campaign által készített 18 perces videót. Mi nem bírtuk nem végignézni. Nyomjátok meg ti is a play gombot!