A TUTTI Jegeskávé elnyerte a „Superior Taste Award 2015” versenyen a független bírálók háromcsillagos minősítését.

Borítókép: A TUTTI Jegeskávé elnyerte a „Superior Taste Award 2015” versenyen a független bírálók háromcsillagos minősítését.
A díj odaítélése során a kóstolók nem az éttermi előírásokat követték, hanem szubjektíven értékelték a termékeket.

A TUTTI Jegeskávé krémesen lágy kávéízét a valódi vanília ízével és illatával kombinálták, ennek köszönhetően a Nemzetközi Íz és Minőség Intézet által rendezett „Superior Taste Award 2015” íz-megméretésen elnyerte a független bírálók háromcsillagos minősítését. Az ítészek csapata 17 különböző nemzetiségű – az európai szakma élvonalába tartozó –, nagytekintélyű, köztük Michelin csillagos séfekből, bor- és italszakértőkből, sommelier-kből állt. A díj odaítélése során a kóstolók nem az éttermi előírásokat követték, hanem szubjektíven értékelték a termékeket. Ezzel a díjjal a Tutti Kft. olyan vizekre evezett, ahol kimagasló, nemzetközi, szakmai zsűri ítélte oda a legmagasabb elismerést. A jegeskávét nyáron hidegen, télen melegen ajánlott fogyasztani, de kitűnő édességek is készíthetők felhasználásával, például sütemények krémjébe keverve is ízletes különlegességeket készíthetünk.

A TUTTI Jegeskávé praktikus csomagolásban, 10 adagos kiszerelésben kapható.


www.jegeskave.com