Melyik a jó taktika?

Borítókép: Melyik a jó taktika?
Néha a legváratlanabb helyről kap segítséget az ember! Például a pénzügyeinek kezeléséhez a focitól. Gondolta volna, hogy könnyedén rátalálhat az Önhöz legjobban illő befektetési alapra csupán azzal, hogy nézi a labdarúgó- Európa-bajnokság mérkőzéseit? Válassza ki a kedvenc csapatát, hogy megtudja, melyik befektetési alap illik Önhöz!

A futballban sok eltérő játékstílus létezik, de mindegyik bajnoki címhez vezethet – feltéve, hogy jó a játékosállomány, és persze rájuk szabott a taktika. Emiatt bárki befuthat a végén, sőt, néha még a kiscsapatok is a magasba emelhetik a trófeát. A pénzügyekkel, befektetésekkel ugyanez a helyzet: ha valaki rátalál a saját stílusára, szép eredményt érhet el. Ebben segíthet a foci EB, hiszen a kedvelt taktika sokat elárul Önről!

Klasszikus olasz foci
Minimális rizikó, betonvédelem, hangsúly a biztonságon – ezek a klasszikus olasz iskola ismérvei. Ha Önnek a tizenegy emberes védekezés, a tizenhatoson belülre tömörülő, áttörhetetlen itáliai csapat játéka a szimpatikus, akkor a pénzügyekben a legkevésbé kockázatos, pénzpiaci alap lehet Önnek ideális befektetési alapra , amellyel az „1-0-át”, a biztos nyereséget stabilan, kockázat nélkül éri el. Az alacsonyabb arányú „győzelmet” a tőkevédelem kárpótolja.

Az esélyes németek
Ismeri Lineker (angol focista) mondását, miszerint a futball az a játék, amiben huszonketten kergetik a labdát 90 percig, és a végén mindig a németek győznek? Valóban, rájuk szinte mindig lehet számítani az éremesélyesek között. Ez jellemzi a kötvényalapokat is: kicsit nagyobb kockázat, de jó a megtérülés. A rövid, vagy hosszabb futamidejű kötvényalapokból adódik lehetőség a variálásra. Ez a stílus a tervezettségről, átgondoltságról, koncepció szerinti munkáról szól. A távlatokban gondolkodás – mint a tapasztalat mutatja – mindig eredményre vezet, a kötvényalapoknál és a németeknél egyaránt.

Abszolút a belgák!
A cél szentesíti az eszközt – ha az abszolút hozamú alapokra, vagy a belga focira gondolunk. A pályán: letámadás, gyors labdaszerzés, villámgyors kontrák, passzok, sok mozgás, egyedi, bátor megoldások. Az abszolút alapnál: gyakran változó eszközportfólió, kötvény, deviza, részvények, befektetési termékek, a hosszabb távon elérhető magasabb nyereség ígéretével, de egyben a rugalmas és kötetlen befektetési politikával járó magasabb kockázattal.

Kiscsapatok
Minden tornán szerepelnek kiscsapatok, akik szemrevaló játékukkal, kockázatos, de eredményes focival, olykor sokgólos meccseket játszva ejtik rabul a közönség szívét. Néha egészen messzire juthatnak a sorozatban, meglepve a nagyokat is. Emlékszik a strandról beugró dánokra 1992-ben? Nyílt sisakos, bátor játék, nagy kockázat – ám aki rájuk tett, nagyot nyert a végén. Hasonló a helyzet a részvényalapokkal is: magas rizikó mellett akár mesés hozam is elérhető!

Ha pedig ezek után nem sikerült kiválasztani a tévé előtt a legjobb megoldást, érdemes megkérdezni az OTP Bank tanácsadóit, akik készséggel segítenek a személyre szabott portfólió összeállításában.

Az OTP HozamTrió Megtakarítási csomaggal például egyszerre három különböző termékkel és időtávon tud megtakarítani.

A tájékoztatás nem teljes körű. Jelen hirdetés nem minősül ajánlattételnek, célja kizárólag a figyelem felkeltése.
Részletes feltételek: www.otpbank.hu, 06 1/20/30/70 366 6666, 06 40 366 666