Randikrónikák: a fiú, aki nem tudja a nevem

Randikrónikák: a fiú, aki nem tudja a nevem
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 15. rész.

Az volt a múltkor, hogy a négyes, mint a régi szép időkben, mármint mielőtt Elvira fejét bekötötték volna, elment együtt sörözni meg némi ereszdelahajamra. A négyes alatt persze őket értem: Zsuzsát, aki egy kis alkohol után bekígyózott vadászni a tánctérre, Elvirát, aki ivott és lelkizett, aztán pedig ritmustól függetlenül, felszabadultan ugrált, Gergőt, aki jobbára kint cigizett a kapu előtt, majd fűzni kezdte a nagymellű, szép pultos lányt, meg persze engem, aki megittam pár körrel, és csatlakoztam Zsuzsához. Nem akartam feltétlenül összeszedni senkit, csak olyan kényelmesen lötyögni egyet, flörtölgetni, talán, esetleg csókolózni valakivel, talán nem. Tudjátok.

Azt hiszem, a srác látott meg először.

Vagy én láttam meg őt először. Nem tudom. Magas, vékony, széparcú, azzal a fajta, ravasz, intelligens tekintettel, ami semmi jót nem ígér, azért olyan ellenállhatatlan. Ránéztem, és tudtam, hogy egy oltári seggfej. És azt is tudtam, hogy rettenetesen szeretnék lefeküdni vele. És mindezek mellett azt is tudtam, hogy ha csak egy kicsit is engedek neki, mármint érzelmileg, akkor az orromnál fogva fog rángatni, és a végén fejjel előre kötök ki egy kádnyi kakiban. Igen, ezeket mind le lehet olvasni egy ember arcáról, már ha az embernek van némi tapasztalata, és a kelleténél többször találkozott az éppen ilyen típusú fiúkkal.

Kép
forrás: Europress

Szóval ez ugrott be, ahogy végignéztem rajta, aztán már csak az zakatolt bennem, hogy na jó de... na jó de én ezt a fiút azért eléggé akarom. Úgyhogy félrekaptam a tekintetemet, odavonultam a pulthoz, és elkezdtem tanulmányozni az itallapot. Fél perc múlva mellettem állt, egész szorosan mellettem, a karja bőre az enyémhez ért. Olyan kémia volt, hogy csodálkoztam, hogy nem pattogtak elektromos kisülések a levegőben. – Mit kérsz? – kérdezte, én meg felé fordultam, és illedelmesen nem azt mondtam, hogy vigyél azonnal haza, hanem hogy egy fröccsöt. Rendelt nekem egyet, és utána majdnem felfaltuk egymást a tekintetünkkel, aztán táncoltunk, és kicsit a kezünkkel meg a szánkkal is. De közben kedvetlen voltam, mert a srác nem volt szimpatikus. Egyre jobban vonzódtam hozzá, de egyre jobban féltem tőle. Én se vagyok kispályás, de ő aztán tényleg gátlástalan ragadozó volt. Úgyhogy, míg ő sokat beszélt magáról, én letagadtam mindent. Nem mondtam el neki a nevemet, hogy hol dolgozom, mit csinálok, alig-alig adtam meg információt magamról. Ez rettenetesen felizgatta. Érdekes voltam számára, sokkal jobban, mintha megtudott volna rólam mindent, minden hétköznapi dolgot – nekem pedig egy idő után megtetszett a dolog. Olyan volt, mint egy szerepjáték. Még arra is képes voltam, hogy ne menjek vele haza. Azt mondtam, nagyon fáradt vagyok. Meg azt, hogy egy hét múlva ugyanitt, és magára hagytam.

"Én se vagyok kispályás, de ő aztán tényleg gátlástalan ragadozó volt."

Egy hétig nem akartam rá gondolni. Nem is csekkoltam a facebookját, nehogy beüssön a CRUSH-átok. De tudat alatt végig azon aggódtam, vajon bejön-e ez a filmes húzás. Aztán a következő hét péntekén, a baráti sörözés kellős közepén felálltam egy kocsmában, az órámra néztem, és átbandukoltam arra a helyre, ahol a ragadozómosolyú fiú várt rám, reményeim szerint. Meg a valóságban is. És majdnem szétszedett. És azt mondta, hogy vele ember még így nem játszott. Én pedig mosolyogtam. Aztán megkérdezte, feljöhet-e hozzám, én pedig azt feleltem, hogy nem, továbbra sem akarom, hogy tudjon rólam. Ekkor már mindkét keze a pólóm alatt volt, úgyhogy kicsit nehezére esett ubert hívni. De megoldotta.

Kép
forrás: Europress

Hazavitt, és fergetegesen jót szeretkeztünk. Mármint, ezt így megérzi az ember, igaz? Hogy kivel lesz jó, és kivel nem. És én elsőre láttam a száján, meg az álla makacs vonalán, hogy nekem való. Meg a szagán is éreztem. És így is történt., iszonyú jó volt. Aztán elaludt. Én pedig ott feküdtem mellette, netezgettem, iszogattam a maradék bort, és megkerestem Face-en, hogy talán, talán bejelölöm. És akkor megláttam, hogy van barátnője.

Végül is tudtam előre, hogy seggfej, nem? Rá volt írva az arcára. Nem jelöltem be, leraktam a telómat, és elaludtam. És amikor reggel felkeltem, és ez a csodálatosan szép, hazug fiú tovább kínzott és könyörgött, hogy mondjam el, ki vagyok, bármit megtéve az információért (igen, szexuálisan értem a bármit), én meg továbbra sem mondtam semmit. Végül felöltöztem, és eljöttem tőle. Nevetett, hagyta, továbbra is nagyon szexi volt sajnos. Utánam kiabált, hogy egy hét múlva ugyanott. Én meg szaladtam lefelé a lépcsőházban, nem is akartam hallani.

És esküszöm nem megyek el ma este. Vagy igen. Vagy nem. Francba.

Ezt az egy dolgot mindenképpen meg kell tenned a bőröddel, ha leesik a hó

A bőröd meg fogja köszönni neked, rövid- és hosszútávon egyaránt.

Gyász: 37 évesen elhunyt Fábián Juli énekesnő

Juli nyáron jelentette be, hogy ideiglenesen visszavonul, mert a gyógyulására kell koncentrálnia.

Téged sosem érintett a bullying? Nézd meg ezt a szenvedélyes videót és máshogyan fogod gondolni!

Ne görgess tovább: ez a téma annál jóval többet ér, minthogy máris elengedd!

8 minimál manikűrötlet karácsonyra

Egy ilyen minimál lakkal nemcsak az ünnepeket, hanem még az első néhány munkanapot is kibírhatod az újévben.

Nagyvárosban élsz, sokat dolgozol, stressznek vagy kitéve? Ha bármelyik igaz rád, így tarts kényeztető bőrpihentetést az ünnepek alatt

Hagyd a bőrödet is ünnepelni! Ilyen trükkökkel pihentetheted a rohanós hétköznapok után.

Az Oscar-jelölés előszobájában a Testről és lélekről – érdekesen alakul a mezőny

Enyedi Ildikó az egyetlen női rendező a kilenc döntős között.

Csak szeretetből érdemes – Interjú Korpás Krisztinával

19, 16, 9 – három fiú. Nem szerepelnek pletykalapokban, és az apjuk, Tilla sztársága miatt sose lennének hajlandóak kamera elé állni, de az anyjuk kedvéért most igent mondtak. Interjú az Éva január–februári lapszámából.

Barna foltok jelentek meg az arcodon? Tudd meg, mi állhat a hátterében, és mit tehetsz ellene – 5 tipp

Előfordult már, hogy barna foltokat, ráncokat vagy más bőrhibákat vettél észre az arcbőrödön? Ha ilyesmit tapasztalsz, akkor azonnal cselekedned kell – el is mondjuk, hogy miért és mit tegyél.

Zöld út az egészséghez: a zöld turmixok 6 előnye + 3 szuper recept

Ha a gyors méregtelenítés és a jobb közérzet a cél, válassz egy jó zöld turmixot!

3 húsétel mennyei salátával az ünnepi asztalra

Nem kell lemondanod a finom húsételekről az ünnepek alatt sem! Készíts hozzájuk ízletes salátákat, így tedd könyedebbé a fogásokat!

15 helyzet, amit csak az ért, aki karácsonykor is dolgozik

Már meg sem próbálod elképzelni, hogyan lehetne egy pihenőnapod is a szeretet ünnepén.

Napi horoszkóp december 15.: az Ikrek vállalják a véleményüket, az Oroszlánok nagy nyomás alól szabadulnak fel

A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek!

Megjelent az ÉVA január–februári száma, nézz bele!

Mint mindenki, az elmúlt hetekben mi is sokat beszélgettünk a zaklatási ügyekről, és ezzel kapcsolatban a nők és a férfiak felelősségéről. Vajon mikor válik természetessé, hogy intim kapcsolat csak kölcsönös beleegyezésen alapulhat, hogy a másik teste nem kisajátítható, hogy a hatalmi pozíció nem mindenre jogosít fel? Vajon a mi gyerekeink már más világban élnek majd? A te fiad hogyan viselkedik majd a nőkkel?

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft