10 kedvenc idézetünk a szülinapos Vilmos hercegtől

Borítókép: 10 kedvenc idézetünk a szülinapos Vilmos hercegtől
A brit trónörökös, Vilmos herceg ma ünnepli a születésnapját. A jeles nap apropóján összegyűjtöttünk néhány vicces/mélyenszántó/számunkra jelentős idézetet tőle.

Igen, nehezen hisszük, hogy már 34 éves, de pusztán csak azért fáj, mert akkor neki kell állnunk számolgatni, hogy mi vajon hány évesek is vagyunk (kortársak, plusz-mínusz egy-két év). Olyan, mintha vele együtt nőttünk volna fel, mintha személyesen ismernénk, nagyjából egyszerre jártunk egyetemre, egyszerre házasodtunk, alapítottunk családot. Sírtunk, amikor elvesztette az édesanyját és akkor is, amikor megnősült. Most pedig ezzel a gyűjteménnyel kívánunk neki boldog születésnapot – mint régi jóbarátnak!

"Mindig meghallgatom azokat, akik azt mondják, tévedek, mivel általában igazuk van."

"Jelen pillanatban az a legfontosabb, hogy védett, stabil hátteret biztosítsak a gyermekeimnek, és a lehető legtöbb szeretetet adjam nekik, amit csak egy apa adhat."

"Szerintem én is és az öcsém is kicsit szemtelenek vagyunk. Sokszor kihúzzuk a gyufát..."

"Neked magadnak kell eldöntened, mi akarsz lenni az életben. Így te vagy a felelős a tetteidért és nem hibáztathatsz másokat."

"Senki nem próbál az édesanyám helyébe lépni, fantasztikus volt, amit ő csinált. A lényeg, hogy a saját utadat járd, a saját sorsodat, jövődet alakítsd, és ebben Kate nagyon jó."

"Amikor a királynő azt mondja, ››Szép munka!‹‹, nagyon sokat jelent nekem."

"Fontos volt, hogy én vigyem haza a fiamat és a feleségemet a kórházból."