Randikrónikák: a fiú, aki annyira kívánt... vagy nem

Randikrónikák: a fiú, aki annyira kívánt... vagy nem

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 14. rész.

Na jó huncutkáim, ez a sztori most egyrészt számomra tök érthetetlen, másrészt meg tök szexuális, úgyhogy aki nem szeret ilyesmiről olvasni, az kattintson ki a cikkből. Köszi.
Szóval az történt, hogy összejöttem ezzel a fiúval. Ez mondjuk (mármint az összejövés) azért elő szokott velem fordulni: ez a srác meg – nevezzük Petinek – tényleg nagyon bejött. Úgy ismerkedtem meg vele, hogy tartottunk egy kis csapatépítő esti sörözést, amire végül több baráti társaság közeli belvárosi kocsmákban állomásozó kisebb-nagyobb csapattestei is becsatlakoztak: odajött Zsuzsa és Gergő, meg mások is. Peti az egyik HR-es kolléganőm egyetemi haverja volt, széparcú, magas, fekete hajú srác, akiről messziről látszik, hogy milyen finom illata van mindig az inge alatt. Azonnal rám villant a szeme, amikor belépett a kerthelyiségbe. Határozott léptekkel odajött, bemutatkozott, és leült mellém. Aznap este gálánsan hazakísért, de meg se csókolt, csak átölelt és randira hívott néhány nap múlva.

Olvadoztam, nyilván.

Kép
forrás: Europress

Aztán, ahogy megbeszéltük, találkoztunk egy kávéra, és közös megegyezéssel elkezdődött köztünk egy jó kis dögös vonzalom. De azért nem sóhajtoztam a munkám felett, és tudtam az esti randin kívül másra is gondolni. És azt vettem észre, hogy igazából ő is megfontoltan halad, és komolyan veszi a dolgot. Mindenféle programot szervezett kettőnknek, olyasféléket, amikre az ember ismerkedni hívja a másikat: múzeumba, étterembe, borkóstolásra, koncertre. Ettől egészen lelkessé váltam. Olyan volt, mint egy felnőtt kapcsolat, nem mint a kocsmák mögötti tűzfalnak dőlő részeg tapizás, amit a huszon-harmincévesek, vagyis hát mi (persze én is), még olyan nagy lelkesedéssel tudunk művelni. És amilyen lassan haladtunk, annyira kezdtem egyre jobban kívánni is, persze. Meg ő is engem. Már csókolóztunk a kapualjban, és nekem becsúszott a kezem a pólója alá, meg a nadrágja derekába, és az ő szép, hosszú ujjú tenyere is elkószált erre-arra melltartópántom irányába, meg a fenekem felé. És aztán, talán a hatodik randin, némi pinot noir után, amit egy belvárosi étteremben fogyasztottunk el, hazataxiztunk, és a hosszas csókolózás után, nagy levegőt véve megkérdeztem, hogy feljön-e.

Feljött.

És lassacskán levetkőztetett, ágyba bújtunk, szép volt a teste, de még mennyire, te jó ég!, elkezdődött a szex is, kissé persze ügyetlenkén, mint mindig, ha először vagy egy másik emberrel... míg egyszer csak azt nem vettem észre, hogy a srác egyáltalán nem kíván. Vagyis hát... csókolgat, simogat, ilyesmi, de hogy nuku. Semmi. Full semmi. Nem tartom magam egy szupermodellnek, de azért ez eléggé lelombozott. Peti meg mintha fel se vette volna a dolgot. Próbálkoztam egy kicsit, kézzel, szájjal, nem ment, utána vállat vont, megkérdezte, kiny**hat-e, majd lefeküdt aludni. Én pedig így.... öö.... nem aludtam túl sokat, csak bámultam a plafont, és azon kattogtam, hogy ez most mi a franc volt? Végül az alkoholra fogtam, annak ellenére, hogy egyáltalán nem ittunk sokat. Vagy hogy új helyen van. Vagy akármi.
Ezek után a következő estén nyilván volt bennem némi görcs, amit, azt reméltem majd a srácom fel fog oldani. Ezt meg is tette, mert okos, mert helyes, mert egyébként ugye minden rendben volt és ezúttal nem ittunk még annyit sem, és hozzá mentünk, és szintén nagyon jól indult a szex, már ziháltunk, mire eljutottunk az ágyig...., ahol körülbelül tizenöt perc után döbbenten meredtem rá. Mert nem. Megint nem. Majdnem elsírtam magam, ami na, valljuk be, nem a szekszisség csúcsa. Peti is ideges volt, elővett valami síkosítót, káromkodott, én felültem, szipogtam, olyanok voltunk, mint egy norvég kamaradráma. De hogy így nem. Se kézzel, szájjal, dirtytalkkal, valahogy egyszer csak megszűnt kívánni. És ezt még eljátszottuk párszor, és amúgy mindig a rá jellemző gavallériával ki is elégített, csak tudjátok iszonyúan feszengtem ettől. És elkezdtem észrevenni a hibáit. És azon gondolkoztam, hogy vajon mit lát bennem ő, ami nem, és mit lát, ami viszont igen, és az ágyig, meg a következő randiig elviszi. Vagy mit titkol. Vagy a volt csajára gondol? Vagy neadjisten meleg?

De akkor miért nem azt mondja?

Kép
forrás: Europress

És amikor végre egyszer sikerült erőt vennie magán, és egy mozi után rendeset d*gni, akkor meg azon kattogtam. Furcsa módon a sikeres szex vitt tőle a lehető legtávolabb. Most mi volt más? A ruhám, a hajam, a sminkem, az illatom? Vele történt valami aznap? Pontról pontra elemeztem a randit, és nem találtam olyan nagy eltérést, ami ekkora különbséget kellett volna okozzon. És ott álltam a fürdőszobájában, néztem magam a tükörben, szex után, kócosan, kipirulva, szerintem elég szép huszonévvégi csaj vagyok, és azon gondolkoztam, hogy ez így nem megy. Nem tudom, mi a para, de ha a legsimább, elemi vágy ennyire nem működik, akkor mégis mit várok ettől az egésztől. Már most gallyra ment tőle az önbizalmam. Úgyhogy megfésülködtem, kimentem, és elköszöntem tőle. Próbáltam pirulás és hebegés-habogás nélkül elmondani neki, hogy miért nem fogok vele többször találkozni. Megértette. Kikísért. De nem adott magyarázatot. Persze lehet, hogy ő se tudta. De azóta, mikor eszembe jut, ezen ölöm magam, hogy miért.

És közben, úristen, mennyire örülök, hogy akkor eljöttem onnan.

Top 5 gluténmentes sütirecept

Ebben a gyűjteményben ínycsiklandó gluténmentes sütirecepteket találsz.

„Hogy megértsék, mit jelent: szívd fel, begyem, a sok vizet” – Horváth Dorka, a BOOKR Kids alapítója

Horváth Dorka író és közgazdász 2015-ben alapított egy startupot, amelynek azóta többezres olvasótábora van itthon és külföldön is. A BOOKR Kids egy mesetár-alkalmazás, amelyet mobilon és tableten lehet használni; a benne szereplő mesék olvashatók, hallgathatók, színes-szagos animációval rendelkeznek és minden egyes történethez fejlesztőjáték is tartozik. Dorka mindezzel együtt nem számít arra, hogy örökre búcsút kellene mondanunk a papírra nyomtatott könyveknek. Interjú.

DIY ajándékok a gyerkőctől apának – 9 egyedi ötlet

De mit kapjon apa karácsonyra? Nos, akár ezek közül bármelyiket!

Hogy miért tűrik el ennyien és ilyen sokáig a szexuális zaklatást? Salma Hayek borzalmas Harvey Weinstein-történetéből kiderül...

A producer folyamatosan zaklatta a színésznőt, aki rendre nemet mondott neki, mire Weinstein beteges feltételekhez kötötte, hogy befejezhessék a Frida című film forgatását. Ez a komplex történet nem sok kétséget hagyhat afelől, hogy a szexuális zaklatás munkahelyen nem csupán férfi és nő közötti játszma, hanem a hatalomgyakorlás eszköze, amelyet követően még az áldozatra nehezedik a mérlegelés terhe, hogy megéri-e továbbra is áldozatnak maradnia.

10 mém, amit biztosan értékelni fogsz, ha te vagy az egyetlen a családban, aki szingliként tolja végig az ünnepeket

Idén se tudsz még egy fél pasit se felmutatni? Miközben a többiek már eljegyezték egymást, babát várnak etc. etc.? Először is, nem vagy egyedül, másodszor is kinek mi köze hozzá, nem igaz?

A férjed valami hasznossal lepne meg karácsonykor? Így segíts neki a kívánságlistáddal!

Könnyítsd meg a dolgát, hogy biztos a jó meglepit vegye meg!

Így állítsd meg egyszer és mindenkorra a túlevést: 9 tipp

A legtöbb diétának és egészséges életmódprogramnak egyetlen közös hibája van a fogyasztáskutató pszichológus szerint, aki azt is elárulja, hogyan lehet azt kiküszöbölni. Kilencféleképpen.

Jobb mint az eredeti: így néznek ki a poptörténelem legmenőbb albumborítói macskákkal

Nevettél ma már? Nálunk "Cica Turner" viszi a pálmát, de azért Sinéad O'Connor se kutya! Szó szerint nem.

A helyes bortárolás legfontosabb szabályai

Ha hosszabb tárolásra alkalmas bor kerül a birtokunkba, különösen fontos a megfelelő tárolási körülmények helyes megválasztása.

Mi lett veled Nicole? A színésznőre nem lehet ráismerni a legfrissebb fotóin

És ez most nem egy plasztikai baleset! Az instyle.hu híradása.

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Halle Berry, Marcia Cross, sőt Sandra Bullock sem siette el a gyerekvállalást.

Lehet örülni, hölgyek: jön az első lebomló, környezetbarát terhességi teszt!

Nézd meg, hogyan működik a jövő terhességi tesztje!

Régen használati tárgy, ma újrahasznosított műtárgy. Mi az? Nem fogod elhinni

Valami, ami karácsonykor akár a nappalidat is díszítheti.

A leghatékonyabb trükk, hogy könnyebben felkelj reggel akkor is, ha kint még sötét van

Alvásszakértők szerint egyetlen szempontot kell felismernünk, hogy ne kómázzunk hosszú percekig már napfelkelte előtt. Vagy után.

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft