Sulizáró Alma Együttes koncert és Maya nyári táborok a miskolctapolcai Avalon Parkban!

Borítókép: Sulizáró Alma Együttes koncert és Maya nyári táborok a miskolctapolcai Avalon Parkban!
Őrületes sulizáró bulival várja a gyerekeket a héten az egy éves szülinapját ünneplő miskolctapolcai Avalon Park 2016. június 18-án, szombaton.

Az elmúlt napokban már minden iskolás számolta a nyári szünetig hátralévő napokat. Végre nem kell tovább várni, igazi nyári idővel és programokkal kezdődhet a vakáció a Maya Játszóparkban is.

A héten, kedden ünnepelte egy éves szülinapját a miskolctapolcai Avalon Park. Rengetegen látogattak el a lufikkal feldíszített parkba, ahol számos kedvezménnyel és programmal várták a vendégeket, hogy együtt ünnepeljék ezt a fontos napot.

Június 18-án, a nyári szünet első napján sulizáró buli keretében 10 órától a közkedvelt Alma Együttes koncertezik! A zenei programon és a megszokott felhőtlen Maya Játszóparkos energiaégetésen felül még rajzverseny, arcfestés, csillámtetkó, mayás ajándékok és rengeteg lufi fokozza a jó hangulatot szombaton.

Azoknak a gyerekeknek, akiknek az egy napos Maya őrület nem lenne elég, Maya táborokat szervezünk a nyári szünidő alatt. A felnőttek számára mindig fejtörést jelent, hogy hol töltsék gyermekük a vakációt. A miskolctapolcai Avalon Park Maya Játszóparkjában az egész napos programokon garantált a gyerekek önfeledt szórakozása szakképzett animátorok felügyelete mellett. A részletekért látogasson el az alábbi linkre:

;)