Lakatos Márk divattábort szervez lányoknak!

Borítókép: Lakatos Márk divattábort szervez lányoknak!
Márk és profi csapata idén júliusban új vizekre evez: heti napközis táborokat szerveznek 10-18 éves lányoknak, méghozzá nagyon érdekes programokkal.

Lesz minden, amire csak egy tizenéves vágyhat, a divattól a sminkelésen át a stylist szakma kipróbálásáig. Sőt, még az Instagram oldalak sem maradnak ki, hiszen a fotózás és selfie készítés tudományában is elmerülnek majd a táborozók.

„Úgy gondolom, a divat és a szépségápolás – még ha nem is játszik főszerepet a tinédzser években – szinte minden lánynak nagyon fontos. Rengeteg változáson mennek keresztül, folyamatosan új hatások érik őket az interneten, új elvárásoknak kell megfelelniük, és néha nem tudják, hogyan. És persze rendkívül lényeges az is, hogy már ebben a korban megtanulják elfogadni magukat, nekünk pedig az a feladatunk, hogy segítsünk ebben.” – meséli Lakatos Márk.

„Ezért kitaláltunk egy tábort, a Fashion Camp by Lakatos Márkot, ahol érdekesen és játékosan tanítjuk meg a résztvevőket a stílus és az önbizalom megtalálására, a hajstyling és a smink legalapvetőbb trükkjeire. És természetesen kell, hogy legyen egy olyan nap, amikor bedobjuk őket a mélyvízbe – ez a mini makeover nap, amikor ők maguk lesznek egymás stylistjai, az én segítségemmel!”

A turnusok július 4-én indulnak, és négy héten át tartanak – ha szeretnétek jelentkezni, tegyétek meg minél előbb, mert a résztvevők száma hetente maximum 15 fő!

Részletek és jelentkezés: http://lakatosmark.hu/fashion-camp/