6 tévésorozat-spinoff, ami veri az eredeti filmet

spinoff,az ifjú sheldon Forrás: Pinterest
Három folytatássorozat is készülőben van a Trónok harcához, jelentette be a napokban George R. R. Martin, az eredeti regénysaga írója. Gyenge utánzatra számíthatunk? A kevesebb több lenne? Összegyűjtöttünk néhány spinoffot, amelyek cáfolják a borúlátó elméleteket.
Már kapható! Trónok harca: a magazin 140 oldalon. #trónokharca #got #bookazine

Trónok harca-rajongók, figyelem: megjelent kiadónk, a Marquard Media Magyarország egy különleges #bookazine-ja, a Trónok harca magazin! Itt rendelhetitek meg: http://elofizetesem.hu/got/

Posted by Éva Magazin on Friday, April 5, 2019

Még mindig kapható a Trónok harca bookazine! Itt szerezheted be: elofizetesem.hu/got

George R. R. Martin a blogján jelentette be a nagyszerű hírt a három különböző Trónok harca-spinoffról; a rajongóknak ily módon csak újabb pár évet kell várniuk az újabb westerosi vérontásra. Azt írja Martin, hogyaszongya:

Az egyik show-t, amelyet nem szabad ‘A hosszú éjszaka’-nak hívnom, még ebben az évben elkezdik forgatni. A másik kettő a forgatókönyvfázisban marad egyelőre, de azokkal is haladunk.

‘A hosszú éjszaka’, amit nem szabad így hívni, és ami egy prequel, vagyis előzménysorozat, a Trónok harca cselekménye előtt játszódik, már a castingon is túl van. (Ide kattintva ismerkedhettek meg a szereplőkkel.)

Martin odavan a rajongói teóriákért, és biztatja is a nézőket, hogy találgassanak, miről szól a másik kettő. „Talán meg kéne vennetek a Tűz és vért [Martin legújabb, 2018-as regényét a Targaryen-ház történetéről – a szerk.] és kiagyalni egy-két saját tippet”.

Már elmúltak azok az idők, amikor a spinoffok vagy a folytatások csak gyengébbek lehettek, mint az eredeti.

Erre bizonyíték a galériában található néhány tévésorozat, amelyek felnőttek az előzményükhöz, sőt némelyikük túl is szárnyalta azt:

fotók: Pinterest