6 házi praktika felpuffadt szemkörnyékre, ami tényleg használ

Borítókép: 6 házi praktika felpuffadt szemkörnyékre, ami tényleg használ Forrás: purewow
Olyan is van köztük, amire talán még sosem gondoltál.

Szinte biztosak vagyunk benne, hogy mindenki ébredt már arra, hogy valami eszméletlenül felpuffadt a szemkörnyéke. Sajnos vannak, akik fokozottabban, esetleg minden reggel ezt tapasztalják – nekik talán már nem kell bemutatnunk a különféle kencéket, kozemtikumokat sem, hiszen biztosan számos terméket végigpróbáltak.

Vannak azonban valóban hatásos házi praktikák a duzzadt szem alatti területek megnyugtatására, és ha valamivel több időnk van, mint 5 perc, akkor érdemes lehet ezekkel is megpróbálkozni, kísérletezni.
Forrás: purewow

Mert ha az embernek egyszer puffadt, táskás lesz a szeme és nem kezeli ó semmivel, az bizony minimum fél kiló alapozót kíván. Persze most kicsit túloztunk, de talán már ti is tapasztaltátok, hogy ha make-up mögé próbáljátok rejteni a táskákat, az még önmagában nem elég hatásos. Szóval marad a plusz törődés, amit ilyenkor meg is érdemel a bőrünk. Mindamellett, hogy alaposan felfrissítjük hideg vízzel és esetleg finom mozdulatokkal átmaszírozzuk a problémás területet, készüljünk egy kellemes pakolással is, amit az otthon fellelhető dolgokból biztosan el tudunk készíteni. Íme, a legjobb praktikák!