A 16 legmenőbb focista-haj a 2016-os Európa-bajnokságon

Borítókép: A 16 legmenőbb focista-haj a 2016-os Európa-bajnokságon
Neked melyik a kedvenc futballista-séród?

Az elmúlt néhány évben elképesztő evolúción ment keresztül a futballjátékosok hajviselete. Már egy sima bajnoki mérkőzésen is elképesztő sérókat látni, hát még olyan sportünnepeken, amilyen a 2016-os Európa-bajnokság! Összefoglaljuk néhány pontban az elit futballhajak legfontosabb jellemzőit idén:

1. Egyetlen játékos se bízza a véletlenre (az is lehet, hogy a szövetségi kapitány előírja, hogy nem nézhetnek ki akárhogy).

2. Alig van olyan focista, aki kimenne hajzselé nélkül a pályára.

3. Ez alól csak néhány férfikonty kivétel.

4. A tökkopasz focistafej most nem dívik, viszont a változatos foltokban, alakzatokban felnyírt hajaknak se szeri, se száma.

5. Hidrogénszőke vagy más extrém árnyalatok abszolút jöhetnek, a szofisztikált melírcsíkokról nem is beszélve.

6. Szakáll, szakáll, szakáll! Természetesen itt se mindegy a fazon; a legforróbb divat idén a tégla alakzatra nyírt, sűrű állszőrzet. A kecskeszakáll vagy az állvonalig nyírt változat helyett 2016-ban mindenféle változatos alakzatokkal találkozhatunk.

7. Ja és nagyon fellendülhetett az utóbbi időben a hajzselé- és hajlakkipar, mert a játékosok haja minimum a félidőig bírja, akármennyit rohangálnak vagy produkálnak műeséseket (na jó, esőben kevésbé).

És ennyi bevezető után térjünk rá a konkrétumokra; galériánkban megtaláljátok az idei EB legvagányabb, legérdekesebb, legszexibb futballséróit!

(fotók: Europress)