Vásárolj olcsón telefonos segítséggel!

Borítókép: Vásárolj olcsón telefonos segítséggel! Forrás: Europress
Tippjeink segítenek, hogy megtaláld a legszuperebb kedvezményeket az okostelefonod segítségével és mindig olcsón vásárolj!

Ha okosan használjuk a különböző kedvezményes kuponokat, figyelünk a boltok akciós ajánlataira, rengeteget tudunk spórolni bevásárlásaink alatt. Igen ám, de sokunknak se ereje, se ideje, se memóriakapacitása mindent észben tartani – vagy épp a kedvezményt adó kártyát, kuponokat felejtjük otthon –, szóval sokszor lecsúszunk a legjobb ajánlatokról.

Mostantól viszont végre mindent egy helyen tudhatunk!

Ráadásul a legjobb helyen, egy olyan eszközön, ami (többnyire) mindig nálunk van: az okostelefonunkban!
Régi dm active beauty kártyatulajdonosként már évek óta élünk a program nyújtotta kedvezményes lehetőségekkel, de sajnos velünk is gyakran előfordult, hogy nem volt nálunk az aktuális kuponfüzet vagy épp a kis lila kártyácskánk maradt a másik táskánkban. Az új dm applikációval ilyen gondunk többé nem lesz!

Két napja töltöttük le az appot – az active beauty kártyánkat pikk-pakk beszkenneltük, most már mindig velünk lesz! Aznnal láttuk az aktuális pontegyenleget, de aminek még ennél is jobban megörültünk, azok a külön kedvezmények voltak, amelyeket pontokért lehet igényelni!

Különböző kategóriák ajánlatai közül lehet válogatni: dm ajánlja, Szépségápolás, Smink & illat, Férfiak világa, Egészség, Háztartás, Baba, active beauty ajándékok – ez utóbbi most épp egy active beauty EB meccsnaptár, amit csemeténk unszolására ki is váltottunk a kasszánál 5 pontért.

A dm ajánlja kategóriában ráadásul ott volt az egyik legnagyobb kedvencünk is a korábbi kuponfüzetekből: a -10% a vásárlás végösszegéből (150 pontért)!

És ha már így belejöttünk, az Elseve kupont is beváltottuk a Szépségápolás kategóriából és vettünk magunknak meg a tesónknak egy remek Elseve kétfázisú hajvégápolót a nyaraláshoz!

A dm új applikációja a Google Play és az AppStore áruházban is ingyenesen elérhető.