Divat és környezetvédelem egyben: Amazonas szandálok

Borítókép: Divat és környezetvédelem egyben: Amazonas szandálok
Az Amazonas cipők teljes mértékben a környezetvédelem jegyében készülnek.

Kevés márkáról mondható el, hogy egyszerre fordít kiemelt figyelmet a környezetvédelemre és a divatra egyaránt, most azonban találtunk egy olyan márkát, amelyiknél nem kell a kettő között választanunk. Örömmel mutatjuk be nektek az Amazonas márkát!
Az Amazonas cipők teljes mértékben a környezetvédelem jegyében készülnek. A lábbeliket újrahasznosított vagy biológiailag lebontható gumiból készítik, valamint olyan nyersanyagokat használnak fel újra, mint a PET palack és szövethulladék. Minden papucs és szandál 100%-ig brazil termék, az alapanyagok Brazíliából érkeznek, a gyártás minden eleme is ott történik.


A termékek színvilágának inspirációjául az egzotikus növények és a vadvilág szolgál, ennek köszönhetően pedig olyan élénk árnyalatok köszönnek vissza a kollekciókban, mint a napsárga, az eleven lila vagy a smaragdzöld. Nem véletlen, hogy a környezettudatos márkának a divatiparban is ott a helye, a 2016-os nyári Sao Paolo-i Divathét fontos szereplői voltak a kényelmes, zöld és persze trendi Amazonas lábbelik.

Az Amazonas papucsokat és szandálokat bátran ajánljuk mindenkinek, aki egy kényelmes és egyben vidám lábbelire vágyik, amelyek ráadásként még a környezetet is óvják!