Szépülj az okostelefonod segítségével: 7 hasznos app és funkció

Borítókép: Szépülj az okostelefonod segítségével: 7 hasznos app és funkció
A netezésen, e-mailezésen kívül még rengeteg mindenre jó ám az okostelefon. Szolgálhat például a szépséged és az egészséged javára is!

Ebben a cikkben együttműködő partnerünk a dm.

Nem csak az Instagram-szűrők tudnak csodát tenni! Az okostelefonodat igazi szépségfegyverként használhatod, hogy segítségével mindig, mindenhol a legjobb arcodat mutasd a világnak és hogy figyelni tudj az egészségedre is! Eláruljuk, nekünk melyek a jelenlegi kedvenc applikációink illetve, hogy mi még hogyan szoktuk a szépülésünk, egészségünk szolgálatába állítani ezt a remek kis eszközt!

ÉVA TIPP:

Neked is fontos a szépség és az egészséges életmód? Akkor mindenképp töltsd le a dm megújult applikációját [katt ide a részletekért!], hisz a segítségével nem csak a legközelebbi üzletet találhatod meg pikk-pakk, hanem a törzsvásárlói kártyádat is mindig kéznél tudhatod és remek kedvezményekkel szerezheted be a kiszemelt kincseket! A dm applikáció egy igazi kulcs a szépségápolás, wellness, egészséges életmód, smink és illat világába.
Az új alkalmazás egyik legkiemelkedőbb szolgáltatása, hogy újabb, máshol nem elérhető, havonta frissülő kedvezmények is megtalálhatóak benne. A kuponokat egyenként lehet aktiválni, minden kupon egyedi pontértékkel van ellátva. Így elegendő csak azokat a kuponokat aktiválni, amire valóban szükséged van. Jól hangzik, nem igaz?!

A dm új applikációja a Google Play és az AppStore áruházban is ingyenesen elérhető 2016. június 1-től.