Randikrónikák: a CRUSH, avagy hogyan ijessz el egy pasit két hét alatt

Randikrónikák: a CRUSH, avagy hogyan ijessz el egy pasit két hét alatt
Forrás: Europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

Í

Így (ne) pasizz be manapság: sokat látott, hallott és tapasztalt barátnőnk elképesztő fiúzós kalandjairól mesél. 12. rész.

A sztori ott kezdődik, hogy elmentünk közösen egy házibuliba péntek este lötyögni, csak vicceskedésből, hogy bemelegítsünk az azt követő vad partizásra (vagy éppen a részegen hazaesésre). Ezt a házibulit Zsuzsa egyik régi munkatárs-szerűsége szervezte (Zsuzsa egy bulvárújságnál dolgozik, és igazából ott kicsit furán mennek ezek a dolgok), és mindannyian tisztában voltunk vele hogy azért hívta meg rá Zsuzsát (és a csatolt részeit), mert még anno, amikor együtt dolgoztak valami projekten, rettenetesen le akart feküdni vele, és ez nem sikerült. Nagyjából ez volt tehát a meghívás alfája és omegája, és hát nem is lenne Zsuzsa, ha nem lenne könnyű őt táncba vinni. Meg őszintén szólva – fejtette ki nekem – nem is igazán emlékezett rá, hogy egyáltalán bejött-e neki a srác, úgyhogy meg akarta újra nézni élőben.

Kép
forrás: Europress

A házibuli egy helyes újlipóciai hipszterbarlangban volt, két szoba, erkély, designbicikli a falitárolón, a volt grafikus kolléga pedig pont a megfelelő helyeken rendelkezett dús, de ápolt testszőrzettel (cc... SZAKÁLL), és tetoválásokkal ahhoz, hogy az egyébként is pasizós hangulatban lévő Zsuzsát tökéletesen megfogja. Persze Zsuzsa is Zsuzsa és kellette egy darabig magát, nehogy könnyen kaphatónak tűnjön. Mondom egy darabig. Ameddig bírta. Mert egyszer csak BUMM, beütött a crush-mennykő, és innentől kezdve minden erőfeszítés hiábavaló volt.
A pasi az elején még nagyon tepert érte. Megmutogatta neki az egyedi lemezgyűjteményét, meg az elektronikus zenéit (hobbi dj, mondom hogy hipszter).
Csókolóztak a fürdőszoba félhomályában a buli alatt, és volt még annyi erő Zsuzsában (vagy bennünk, akik szabályosan elrángattuk onnan), hogy ne feküdjenek le. DE hát nyilván nem lehetünk ott mindig mellette. A következő napok aztán azzal teltek, hogy folyamatosan tájékoztatott minket a kis románc előre haladtáról.
Elmentek egy randira, és Zsuzsa úgy érezte, hogy vége, kész, a pasi az isten, innentől kezdve már nem kell többet keresgélnie. Mivel a munkájuk is hasonló, ezért rengeteg közös témájuk volt, ráadásul, mivel mindkettejüknek kötetlen a munkaideje, gyakorlatilag a megismerkedéstől számított első hetet egymás ágyában és szájában töltötték. Ezt nemigen lehet szebben mondani.

Olvasd el ezt is!

Hogyan ijessz el egy pasit pillanatok alatt?

Zsuzsa olyan volt, mint egy őrült. Én nem is tudom, mikor láttam utoljára ilyennek. Mert az egy dolog, hogy milyen az ember, amikor kamaszként szerelmes, de tizenévesen még lassabb a tempó, mert kicsit félünk... a másiktól, magunktól, a szextől. Zsuzsa viszont egy gyönyörű, érett nő, szexualitása csúcsán, aki gyakorlatilag úgy viselkedett azzal a sráccal, mint amikor egy kígyó ráveti magát egy szerencsétlen verébfiókára, aki mozdulni se tud. Gúzsba kötözte, megfojtotta. Mindent tudni akart róla, mindenért lelkesedett, mindenkinek bemutatta, közte nekünk is. A srác, aki az elején még odáig volt Zsuzsáért, a végére egészen megzavarodott és megijedt. Nem is csodálom. Amit Zsuzsa művelt, az közelebb volt az elmebajhoz, mint bármiféle egészséges érdeklődéshez. És az egészben az volt a legszomorúbb, hogy ezt ő maga is látta. Gyötrődött miatta, mert nem tudott uralkodni magán. Azt írta: Fura hogy két hete ha valaki megkérdezte volna, mire emlékszem Bazsiból, nem tudtam volna mit mondani neki. Most meg csak ő van. Attól függnek a mindennapjaim hogy elég időt tudok-e vele lenni.

Kép
forrás: Europress

A megismerkedéstől számított első hetet gyakorlatilag egymás ágyában és szájában töltötték.

Mit írhattam volna vissza rá? Fura? Dehogy. Crush. A legrosszabb.
Egy idő után az őrületes tempó miatt persze minden gesztusa rémületet és visszahúzódást váltott ki a srácból. Először csak egyedül akart lenni. Aztán fel se vette. Aztán már online is csak egy-egy smileyval válaszolt. És nagyjából két hét alatt ennek a gyorsfelfutású őrületnek is vége lett, mint minden őrületnek a világon. Utána Zsuzsa két napig nem is tudott dolgozni, csak lézengett otthon. A telefonját és a laptopját elvettem tőle, és letöltöttem neki három évadnyi Trónok harcát. És az a legdurvább, hogy nagyjából ennyi. Egyre higgadtabban és higgadtabban tudott gondolkodni, lassan a fiún kívül máson is, majd egy reggel úgy ébredt, mint valami rossz álomból.
Az volt a baj – magyarázta –, hogy még nagyon az elején voltunk. Nem is tudok róla semmit. És ezért mindent beleképzeltem, amit csak tudtam: és ebbe szerettem bele.
Crush. Igazából az az ember nem is létezett. Nincsenek tökéletes párkapcsolatok és nem kell egymás függőjévé válni. Csak olyan emberek vannak, akiket érdemes megismerni. Meg akiket nem. Úgyhogy én azt javaslom, tartsátok be az arányokat. És kerüljétek a crusht. Már ha el nem kapjátok véletlenül. Fáj, mint a herpesz. És sajnos sokkal cikibb.

A jó szüléshez idő kell, nem pedig futószalagon végzett műtétek - a WHO új irányelvekkel állt elő a nők érdekében

A WHO nemrég új ajánlásokat fogalmazott meg a pozitívabb szülésélmény érdekében.

Csak én nem akarom megkeresztelni a gyerekemet a családban - avagy így lettem hirtelen fekete báránnyá

"Vajon miért gondoltam azt, hogy anyai alapon jogot formálhatok arra, hogy eldöntsem, lesz-e szenteltvízbe mártás, avagy sem?"

17 optikai illúzió, amit az agyad nem fog helyesen látni, akárhogy is erőlködik

A szemünket és az agyunkat kiábrándítóan könnyű becsapni.

Ezért kell körtét enni alkoholos italok fogyasztása előtt

A körte nemcsak azért szuper gyümölcs, mert tele van vitaminokkal, nagyon finom, sok ételhez illik, így jól felhasználható a főzéshez is, hanem még a borokhoz kapcsolódóan is vannak nagyon pozitív hatásai.

10 kérdés Borbély Alexandrához: Legnagyobb rémálmáról, korai filmes élményeiről és az Oscarról beszélgettünk vele - VIDEÓ

Az Oscar-jelölések előtti napokban volt alkalmunk beszélgetni Európa legjobb színésznőjével, ő pedig elbűvölő szerénységgel nyilatkozott a jelölés lehetőségéről, illetve például arról, mennyire vonzza a külföldi karrier.

Nem olyan voltam, mint a többi gyerek, de te homokba dugtad a fejed, Anya!

Flórának nem volt könnyű gyerekkora. Ma már tudja, mi volt ennek az oka és ettől végre felnőtt fejjel megcsillant benne a remény. Az ő levele következik, amit az édesanyjához intézett...

Az ötmásodperces szabály, amely egyszer és mindenkorra véget vet a halogatásnak

Folyton csak tolod magad előtt a kisebb-nagyobb elvégzetlen feladatok garmadáját? Pedig lehet, hogy csak öt másodpercen múlik.

11 hack, ami lazán felpörgeti a reggeli készülődést gyerekekkel

Van vis maior, amiket könnyedén meg lehet előzni! Segítünk az előre tervezésben, hogy a reggeli rohanásban legalább a fejedet ne veszítsd el.

A 18 éves Emma González az igazi Katniss Everdeen?

Az éhezők viadala fiktív hősnőjéhez hasonlítják a gimnazista lányt, aki profi politikusokat megszégyenítő beszédével talán örökre megváltoztatta az amerikai közéletet a floridai iskolai lövöldözés utáni tüntetésen.

A barátnőim segítettek át a gyászon - nekik köszönhetem, hogy még lélegezem

"Én semmit nem várok a barátaimtól, csak azt, hogy mellettem legyenek. Nem várom, hogy tanácsot adjanak, sajnálkozzanak, vagy velem sírjanak. Hiszen ez nem az ő életük." - Anikó története.

Végre! II. Erzsébet minden eddiginél komolyabban veszi a környezetvédelmet, hála országos haverjának, David Attenborough-nak

A Buckhingham-palota új intézkedéssorozatban tiltotta ki a szívószálakat és a műanyag palackokat a királyi ingatlanokból, s a kőkemény intézkedés mögött állítólag maga a 92. évét taposó királynő áll.

Ha ezt a két ételt együtt eszed, biztos, hogy sokkal gyorsabb lesz az anyagcseréd!

Ha gyorsabb anyagcserére vágysz, érdemes kipróbálnod!

2 hónapja nem rágom a körmöm: így jutottam el idáig

"Nem terveztem felhagyni a körömrágással, de aztán egyik nap ránéztem a kezeimre és azt kérdeztem magamtól: hát normális vagyok én?"

Ezért kellene mindig tartanod egy citromot az éjjeliszekrényeden

Meglepő hatása van ennek a gyümölcsnek!

Napi horoszkóp február 19.: a Rákok optimizmusukkal oldják meg a kialakult helyzetet, a Mérlegek változásra vágynak

A hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

Napi horoszkóp február 18.: a Bikák elképesztő sikereket érnek el, a Skorpiók könnyen népszerűvé válhatnak

A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Napi horoszkóp február 17.: az Oroszlánok számára új kapcsolat van a láthatáron, a Szüzek ismeretlen dologban próbálhatják ki magukat

Hétvégére is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópod is!

Beismerő vallomás: 6 önös érdek, amiért örülök, ha a férjem néha nincs otthon

Néha kell egy kis szabadidő! Aki mást mond... annak nincs igaza, és punktum.

Kövess minket

Ragadd meg a pillanatot! Három hónapos akciós előfizetésünk:

Csak 1185 Ft