11 színésznő, aki szerintünk tökéletes női James Bond lehetne

Borítókép: 11 színésznő, aki szerintünk tökéletes női James Bond lehetne
A Twitteren ezerrel megy a kampány, hogy a híres 007-es ügynököt ezentúl nő játssza. De ki lenne a legalkalmasabb Jane Bond szerepére?

Gillian Andersont a női James Bond szerepére! Ezt követelik a rajongók a Twitteren. Ha belegondolunk, tökéletes választás lenne most, hogy Daniel Craig a világ minden pénzéért sem hajlandó többször eljátszani a 007-es ügynököt. Gillian az X-akták tévésorozat után többek közt egy jégkirálynő detektívet is eljátszott a Hajsza című sorozatban, amelyben, miközben egy hidegvérű kéjgyilkos után nyomozott, úgy mellesleg nem vetette meg a fiatal, csinos rendőrtiszteket sem. Szóval Gillian Anderson már bebizonyította, hogy képes fegyverrel a kezében rohangálni és közben férfiakat csavarni az ujja köré. Miért ne tehetné meg ugyanezt Jane Bondként?

Maga a színésznő hízelgőnek találta és üdvözölte az ötletet,

...de ez az ügy, mármint hogy nő játssza a következő James Bondot, még egyáltalán nincs hivatalosan felkarolva (egyelőre Tom Hiddleston és Idris Elba látszik a legesélyesebbnek, bár hivatalos megkereséstmég egyikük sem kapott) annak ellenére, hogy nagyon is beleillene a mostani remake-trendbe. Most, hogy a Ghostbusters felújított változatában négy nő irtja a szellemeket és az Ocean's Elevent is állítólag tervezik újraforgatni 11 nő részvételével, simán megtörténhet, hogy az ikonikus James Bond is nemet cserél – miért ne?

Mi most eljátszottunk a gondolattal, hogy ki mindenki játszhatná el még Jane Bondot. A hagyománytisztelet jegyében az biztos, hogy brit színésznőnek kell lennie. Nos, őket biztosan elhívnánk a castingra – kattints a galériára!