Johnny Depp lánya villámsebességgel tör a csúcs felé

Borítókép: Johnny Depp lánya villámsebességgel tör a csúcs felé
Lily-Rose Depp, Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya Marylin Monroe nyomába lépett.

Elképesztő gyorsasággal száguld a szupersztár státusz felé Johnny Depp lánya. Lily-Rose még csak 16 éves (május 27-én tölti a 17-et), de máris úgy tűnik, színésznői- és modellkarrierje is sínen van. Persze ezekkel a génekkel – és kapcsolatrendszerrel – nem csoda, bár kétség kívül a leányzó kitartása, szorgalma és szakmai alázata is sokat nyomott a latba a rendezők és casting directorok választásánál.

Johnny Depp lánya hamarosan három filmben is látható lesz – egyikük, a La Danseuse (A táncos) a cannes-i filmfesztiválon is versenyzett –, emelett tavaly ősz óta a legendás francia divatház, a Chanel egyik reklámarca és múzsája – édesanyjához hasonlóan.

A Chanel ráadásul most jelentette be, hogy Lily-Rose Depp lesz a legújabb szerencsés kiválasztott, aki a Chanel No. 5 parfümöt népszerűsítheti. Gyanítjuk, hogy ezzel ő lett minden idők legfiatalabb Chanel No. 5 reklámarca – igaz, az illat, ami vele debütál majd a piacon 2016 őszén a Chanel No. 5 L'Eau nevet kapta – ebből arra lehet következtetni, hogy egy frissebb, fiatalosabb illatverzióval rukkol most elő a divatház.

Mit gondoltok, passzol Lily-Rose Depp a Chanel No. 5-ös illathoz?
Igen
Nem
Nem ismerem a Chanel No. 5-öt