Exkluzív HAVASI-koncert

Borítókép: Exkluzív HAVASI-koncert
2016. június 3-án, Miskolctapolcán!

Töltse a nyár első napjait egy kényeztető wellness-hétvégével a csodálatos Avalon Parkban, ahol egy exkluzív HAVASI-koncert részese is lehet!

Egyedülálló zongorajáték egy álomszép természetes helyszínen 2016. június 3-án este 20 órától. A hatalmas Aréna-koncertek után Havasi Balázs és közönsége ezúttal sokkal közelebb kerülhet egymáshoz az Avalon Park varázslatos közegében.

A Havasi Balázs által komponált kamarazenei Etude-sorozatot tavaly októberben hatalmas lelkesedéssel fogadta a New York-i Carnegie Hall közönsége. Magyarországon először a miskolctapolcai Avalon Park Konferencia Központjában hangzanak majd el a Carnegie Hallban bemutatott tételek eredeti formájukban, szólózongorán, úgy, ahogy a zeneszerző megálmodta őket.


A művész a különleges koncertet kis közönség előtt adja június 3-án, de nem csak az Avalon Resort & SPA szállóvendégei élvezhetik azt, hanem mindenki számára nyitott a lehetőség. Jegyek korlátozott számban 20.000 Ft-os áron kaphatóak a 06/46/200-241-es telefonszámon vagy az [email protected] email címen.