Rom-com filmtrailer formájában jelentették be, hogy babát várnak

Borítókép: Rom-com filmtrailer formájában jelentették be, hogy babát várnak
A terhesség egy negyven héten tartó romantikus vígjáték! (Mint az köztudott.)

Kedves Olvasóink, ezennel bemutatjuk a Terhesség című film... előzetesét. Magát a filmet ugyan egyelőre nem tudjuk garantálni... Akárhogy is, nézzétek:

A kisfilm készítőiErik ésRebecca Herrera, akik így jelentették be, hogy sokéves hiábavaló próbálkozás után végre babát várnak.

Az előzetes-paródiából kiderül, hogy néz ki a terhesség 40 hete hollywoodi cukormázzal leöntve. Például amikor az addig megszokott vásárlás

...most így néz ki:

A terhességi előzetesből vagy miből kiderül még, hogy hányféle kéretlen tanács érkezik egy várandós nőnek:például névjavaslatok özöne vagy„én mindahármat természetesen szültem, szuper volt”, illetve többen felteszik akérdést, miszerint biztos, hogy nem ikreket vár-e a kedves anyuka.

De szerencsére megvannak a gyakorlati előnyei is a babavárásnak, például amikor a kismamát „VIP elbánásban” részesíti a férje (=nem engedi mosogatni).

A trailer „hamarosan a mozikban” helyett úgy fejeződik be, hogy „hamarosan a közeledben levő gyerekülésben!” (Már ha addig az apukának sikerül beinstallálnia azt a hátsó ülésre.)

Ti hogyan jelentettétek be, hogy babát vártok?

via