Ma indul a Tortakirály legújabb évada!

Borítókép: Ma indul a Tortakirály legújabb évada!
Az immár nyolcadik évaddal jelentkező műsorban Valastróék visszatérnek a gyökereikhez: a tortákhoz és a családhoz.

Nézzenek szembe bármekkora kihívással, a híres cukrászdinasztia mindig bebizonyítja, hogy semmi sem állhat az útjukba! A Tortakirály új évada május 11-től szerda esténként 21:00-kor látható, csak a TLC műsorán.

A múlt évben Budapesten is megfordult Buddy Valastro, a tortakirály sztárja és tortakészítő csapata – köztük négy nővére, két sógora és számos unokatestvére – most visszatér, hogy még csodálatosabb kreálmányokkal bűvölje el a megrendelőiket és a tévénézőket is. Régi megrendelők, különleges ismeretlenek és a sztárvilág fenegyerekei, vagy akár a német államfő érkezik egyre őrültebb kívánságokkal – a Carlo’s Bakery munkatársai minden epizódban izgalmas feladatokkal szembesülnek.

Az Egyesült Államok egyik legelismertebb és legnevesebb cukrászmestereként Buddynak továbbra is az édesapja által megálmodott cukrászda lebeg a szeme előtt. Ahogy növekszik a New Jersey-ben található hobokeni Carlo’s Bakery hírneve, úgy találja magát szembe Buddy a legkülönfélébb új kihívásokkal az üzletben és otthon is. Buddy és csapata néha a legvadabb elképzeléseket is túlszárnyaló süteményeket készít el: legyen az legendás homokvárat vagy motoros bőrdzsekit formázó torta, Oktoberfest tematikájú sörtorta vagy az őszi aratásokat megidéző kompozíciót. Az új évadban életre keltenek egy mesekönyvet, és elkészítenek egy életnagyságú hangversenyzongorát formázó tortát is.

A Tortakirály új évada egy időben indul a TLC nemzetközi arculatváltásával. A megújulás során élénk színvilággal és új logóval is frissül a csatorna arculata, amelyben megjelennek a hangulatjelek, azaz az emojik is.
A TLC saját emoji-gyűjteményének segítségével mutathatja be, közkedvelt karaktereit, lenyűgöző emberi történeteket bemutató műsorait és a nézőből kiváltott érzelmeket. A TLC rajongók a csatorna weboldalán található mémgenerátor (www.expressyourtlc.com) segítségével játékosan fejezhetik ki érzéseiket és kapcsolódhatnak a TLC kulcsműsorainak érzelmes pillanataihoz.