Heti horoszkóp: május 9. – május 15.

Borítókép: Heti horoszkóp: május 9. – május 15.
A Bak és a Halak jegyek szülötteinek a héten minden sikerül!

KOS
(Március 21. – április 20.)

Olyan érzésed van, mintha egy hatalmas háború kellős közepére kerültél volna, és bár nem akartad tudatosan, mégis állást foglaltál egyik fél mellett, és így az ellenséges lövedékek a te fejedre is hullanak. Érdemes elővenned jó politikusi képességeidet: tárgyalj okosan a fegyverletétel feltételeiről, ezzel nem csak magadnak, hanem a többieknek is segítesz!
Óvatosan azzal a kakaóscsigával: nehogy visszakússzanak rád a nehezen leadott kilók! Ha már ennyit tettél érte, tartsd is meg a szuper alakodat!


BIKA
(Április 21. – május 21.)

Nagyot csalódhatsz valakiben, akiről eddig azt gondoltad, a legjobbat akarja neked. Szörnyű érzés, amikor kiderül, a szemedbe hazudtak, de jobb, hogy már tudod, és nem vagy többé megtévesztés áldozata. Vigyázz, ne engedd, hogy emiatt a rossz tapasztalat miatt befordulj, magadba zárkózz: ne zárd ki azokat, akik valóban szeretnek és segíteni szeretnének rajtad, például a családtagjaidat.
A kertészkedés segíthet, hogy visszanyerd a lelki békédet. Ültesd be az erkélyedet növényekkel!


IKREK
(Május 22. – június 21.)

Megijedtél, mert nagyon gyorsan haladnak az események az új kapcsolatodban, te pedig nem akarsz újra sérülni. Ez a szerelem elsöprő, de honnan tudhatod, hogy nem fogja összetörni a szíved? Ha félsz, légy őszinte: beszélj vele arról, ami aggaszt, terítsd ki a kártyáidat, és engedd, hogy eloszlassa a félelmeidet. Az őszinteség itt most célravezető lesz.
A hét elején olyan feladatot kapsz a munkahelyeden, ami első nekifutásra kifog rajtad, de ne izgulj: idővel meg tudod majd oldani.


RÁK
(Június 22. – július 22.)

Kívülállók számára úgy tűnik, tökéletes az életed: nagyon értesz ám a látszat fenntartásához. Lehet, hogy a napsütéses, kávézgatós Facebook-posztok gyártása helyett arra kellene fordítanod az energiáidat, hogy végre kifundáld, mi a francot is akarsz valójában az élettől! Sokkal könyebb elkezdeni dolgozni a céljaidért, ha már tisztában azzal, melyek is ezek a célok.
Nagyon figyelj vezetés, közlekedés közben, mert a héten ott lóg a levegőben a lehetőség egy jó kis balesetre.


OROSZLÁN
(Július 23. – augusztus 22.)

Eléggé megviseltek az elmúlt napok, és a nátha is kínoz, jó lesz lelassulni hát ezen a szépnek ígérkező májusi héten. Vegyél ki egy szabadnapot, tölts minél több időt a családoddal, szeretteiddel, tegyél-vegyél az otthonodban, csinosítgasd a lakást, a lényeg, hogy kikapcsolj az idegesítő mókuskerékből. Érdemes lottóznod a héten, vagy vegyél legalább egy kaparós sorsjegyet, mert a csillagok nem várt pénzt ígérnek.

SZŰZ
(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Vigyázz, mit kívánsz, mert a végén még megkapod, és akkor fogsz aztán igazán megijedni! Csak olyan és akkora dolgot vállalj, amiről biztosan tudod, hogy meg tudsz birkózni vele. Ugyanez igaz a szerelemre is: tudod, ami a fantáziában izgalmasnak, kívánatosnak tűnik, nem biztos, hogy a való életben is az lesz. Jó a kísérletező kedv, de ha te nem vagy egy kalandor típus, ne merészkedj túl messzire a komfortzónádon túlra, mert könnyen megsérülhetsz.


MÉRLEG
(Szeptember 24. – október 23.)

Valaki borzasztóan megbántott, te pedig éjjel-nappal azon töröd a fejed, hogyan tudnál visszavágni neki. Édes lehet a bosszú, de azért ne hagyd, hogy a rögeszméddé váljon és minden döntésedet ez motiválja. Annyit nem ér az egész, hogy kifordulj önmagadból, és átlépd azt a bizonyos erkölcsi határt, amit eddig még soha. Meglásd, az idő és a felsőbb hatalmak úgyis elvégzik majd helyetted a munkát.
Próbálj többet aludni, mert az egészséged fogja megsínyleni a dolgot.

SKORPIÓ
(Október 24. – november 22.)

Ritkán érzed azt, hogy szükséged van másokra, és amikor ez megtörténik, eléggé be is frusztrálódsz az érzéstől. Pedig ez teljesen normális, sőt, ez csak az igazán normális, egészséges. Szerencsére vannak körülötted igaz barátok, akikben megbízhatsz, akikre építhetsz, ne szégyellj segítséget kérni tőlük: boldogan megtesznek bármit érted.
Rossz hírek érkezhetnek a hét második felében a szerelmedtől - ugye milyen jó ilyenkor egy igaz jó barát?!

NYILAS
(November 23. – december 21.)

A Jupiter és a Vénusz együttállása kedden megkönnyíti a dolgodat a párkapcsolatodban. Itt az ideje egy komoly beszélgetésnek, vagy annak, hogy egy szinttel tovább lépjen a kapcsolat. Ugyanígy viszont az is könnyen kiderülhet, hogy semmi közötök egymáshoz, hogy a dolog mégsem működhet. Legyen így, vagy úgy, a lényeg, hogy valamiben végre biztos leszel.
Ha komoly karrierlépésekre készülsz, a héten érdemes mindent bevetned: a Jupiter segíteni fog rajtad.

BAK
(December 22. – január 20.)

Azt érzed, tiéd a világ, és ez most valóban így is van. Végre, végre beérik a rengeteg munka gyümölcse és megkaphatod azt az emelést, előléptetést vagy munkahelyet, amire hajtottál. Bár nem jellemző rád, most megérdemled, hogy ünnepelj, bulizz egy nagyot és igen, ünnepeltesd magad a barátokkal. Ne hagyd, hogy irigység vagy kicsinyes pletyka elrontsa a kedved, rosszakaróid mindig is lesznek.
Vigyázz: ne kezdd hirtelen kétmarokkal szórni a pénzt, ne most kapcsolj át felelőtlen és meggondolatlan üzemmódba!


VÍZÖNTŐ
(Január 21. – február 19.)

Találkoztál valakivel, aki olyan szinten befúrta magát a bőröd alá, hogy könnyen borítanád érte az egész életedet. Való igaz, ez egy olyan érzés, amit az ember igen ritkán (vagy soha sem) tapasztal meg az életében, de tudod, amilyen hatalmas lánggal, hévvel ég, épp annyira pusztító is. Minden erődre szükséged lesz, hogy túllépj ezen a rögeszmévé vált szerelmen, de mindenképpen meg kell tenned. Nem ér annyit, hogy felszámolj érte mindent, amit eddig felépítettél. Nem éri meg, mivel nem lesz hosszú életű!

HALAK
(Február 20. – március 20.)

Olyan lesz ez a hét, mintha újraszülettél volna. Az érzékeid sokkal kifinomultabbak, mindent hallasz, látsz, érzel, magával ragad a természet és a tavasz szépsége, gazdag bujasága. Ezt a hangulatot átviszed a kapcsolataidba is: a szerelmed jó éjszakáknak nézhet elébe, a barátok, kollégák pedig rajongani fognak a mosolyodért, jókedvedért. Figyelj minden pillanatra, vésd jól az emlékezetdbe ezeket az érzéseket, hogy elő tudd majd őket hívni borongósabb napokon.