Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban…

Borítókép: Réges-rég egy messzi-messzi galaxisban…
A Star Wars generációk óta várva várt folytatása a rendkívül tehetséges J.J. Abrams rendezésében végre megérkezett, az Erő újból felébred!

A fent elhangzó sort szinte mindenki ismeri. Két trilógián keresztül izgulhattuk végig a jedik küzdelmét a sötét oldallal szemben. Már-már azt hihettük, hogy A Sith-ek bosszújával a történet végleg befejeződött a mozivásznon, de nem! A Star Wars generációk óta várva várt folytatása a rendkívül tehetséges J.J. Abrams rendezésében végre megérkezett, az Erő újból felébred!


Miközben a Birodalom romjain épült gonosz Első Rend és Kylo Ren egyre nagyobb hatalomra tesz szert, Luke Skywalkernek nyoma vész, pedig a galaxisnak nagyobb szüksége lenne rá, mint valaha. Reyre, a sivatagi roncsvadászra és Finnre, a szökött rohamosztagosra hárul a feladat, hogy Han Solóval és Csubakkával közösen megtalálják azt az egyetlen reménysugarat, amely visszaállíthatja a békét a galaxisban.
A Star Wars méltó folytatásban olyan feltörekvő új színészek alakítják a főszerepet, mint Daisy Ridley, John Boyega, Adam Driver és Oscar Isaac. De ismerős arcokkal is találkozhatunk, hiszen újra feltűnik a képernyőn a régi hármas: Carrie Fisher, Harrison Ford és Mark Hamill.
Legyen Tiéd a Star Wars legújabb epizódja, keresd Az ébredő erőt DVD-n! Ha pedig igazán exkluzív élményre vágysz, a Star Wars: Az ébredő erő most kivételesen Blu-rayTM-en is a Tiéd lehet, fekete vagy fehér díszdobozban, kizárólag a Media Markt üzletekben! Te döntesz, melyik oldalt választod!