5 újévi fogadalom, amit mától neked is be kellene tartanod

újévi fogadalom,szilveszter,fogadalmak,új év Forrás: unsplash
Te mit fogadtál meg az év utolsó napján? Tudod, hogy a leggyakoribb ígéretek a fogyással, szenvedélybetegségekkel és pénzmegtakarítással kapcsolatosak? Ezek mellett azonban számos olyan is lenne, amit fontos lenne, hogy betartsunk.

Sokan tesznek könnyelmű fogadalmakat szilveszter éjjelén, amiket aztán csak nagyon ritkán tartanak be. Hogy miért? Mert nem konkrét fogadalmakat tesznek vagy mert nagy rajtuk a nyomás egy-egy ígérettel kapcsolatban, emiatt nem tudják betartani őket. Érdemesebb lenne olyan dolgokat megfogadnunk inkább, amiket biztosan be tudunk tartani és amelyek igazán fontosak lennének az egészségünk szempontjából vagy akár a bolygónk szempontjából. Teljesen mindegy, hogy ezeket az év első napján vagy ma kezdjük el, a lényeg, hogy belevágjunk!

Összegyűjtöttük azokat a fogadalmakat, amiket mi biztosan betartunk majd 2019-ben. Nézd meg a galériánkat, hogy melyek ezek, és ha érdemesnek találod őket arra, hogy te is átültesd őket az életmódodba, kezdj bele már ma, és az idei évben törekedj rá, hanem is egyszerre de lépésről lépésre bevezesd őket a mindennapjaidba!

Következzenek a mi újévi fogadalmaink!