5 stílustipp decens és független nőknek

Borítókép: 5 stílustipp decens és független nőknek Forrás: Getty Images
„Azt szeretnéd, hogy komolyan vegyenek? Akkor ne öltözz többé úgy, mint egy kislány” – mondta Joan (Christina Hendricks) a Mad Manben, és ez az alapelv nem csak a 60-as évek fiktív üzleti világában érvényes.

Az öltözködés a kommunikációnk egyik legfontosabb eszköze – nők és férfiak esetében egyaránt. Szóval ha felnőttesebb megjelenésre vágysz, akkor ideje átnézned a ruhatáradat és meghozni a megfelelő döntéseket, például:

1. Legging helyett harisnya

Forrás: Getty Images

A legging az egyik legkényelmesebb, legpraktikusabb ruhadarab, de ha úgy akarsz kinézni, mint egy felnőtt nő, akkor ne vedd fel szoknyához (legalábbis ne irodai viselet részeként).

2. Egy minőségi kézitáska

Forrás: Furla
Ez az egyik kedvencünk a Furlától!

Ne legyen túl kicsi, se túl nagy – nehogy már kotorásznod kelljen benne! Válassz időtálló darabot, ami akár évekig kitart.

3. Ne maradjon szabadon túl sok bőrfelület

Forrás: pinterest

Dekoltázs és rövid szoknya együtt? Felejtsd el. Vagy az egyik vagy a másik (és akkor se legyen túl rövid vagy túl mély).

3. Az ékszereid legyenek minőségiek, de ne méregdrágák

Forrás: Getty Images

Vagyis legyenek nemesfémből, drága- vagy féldrágakőből, de ne költsd rájuk a gatyádat – miért is tennéd?

5. Magadnak öltözz, senki másnak

Forrás: Pinterest

Ha kényelmetlen, szúr, nem tudsz benne járni, nem a te színed, furán mutatsz benne – hagyd a fogason. Vedd fel azt, amiben jól érzed magad, ne azt, amiben jól megmutathatod, milyen trendi vagy. Ez a divat egyik legfontosabb aranyszabálya, az öltözködés művészetének esszenciája, amelynek elsajátításához hosszú évek kellenek.

Szerezd be az álomtáskádat 20 százalékos kedvezménnyel az InStyle & FURLA party-n, az InStyle magazin felmutatásával! Részletek ITT!