Ha ez a 10 tulajdonság nincs meg a pasidban, menekülj, amilyen gyorsan tudsz

Ha ez a 10 tulajdonság nincs meg a pasidban, menekülj, amilyen gyorsan tudsz
Forrás: europress

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

N

Nem, nem a kockás hasra gondolunk. :)

1. Őszinteség

A hazugságok – még a kisebbek is – alááshatják a bizalmunkat a hozzánk legközelebb állók iránt. De valójában nem is egy-egy füllentésre gondolunk, amikor azt állítjuk, hogy az őszinteség az egyik legfontosabb tulajdonság egy kapcsolatban. Hanem az alapállásra, arra, hogy minden pillanatban tudod-e, hogy a szerelmed azért van veled, mert ezt akarja, hogy nincsenek hatalmas ködfoltok a múltjában, hogy ha nem is oszt meg veled szó szerint mindent, ez nem jelenti azt, hogy mismásolna vagy megpróbálna elkenni dolgokat.

2. Tisztelet

„Egy barátom barátjával randiztam, és az étteremben fojtott hangon lehülyebuzizta a távozó pincért. Abban a pillanatban már tudtam, hogy nem ő az én emberem– meséli Klaudia. – Aki otromba, infantilis, megkülönböztető megjegyzéseket tesz, az nem tiszteli az embertársait és nem érdekel, hogy milyen nehéz gyerekkora volt.” A tisztelet valójában azt jelenti, hogy úgy bánunk másokkal, még a vadidegenekkel is, ahogy szeretnénk, hogy velünk bánjanak. Képes erre a te partnered vagy nem?

3. Békére törekvés

Az erőszakkal nem lehet mit kezdeni, aki fenyeget vagy pláne testi erőszakot alkalmaz, azonnal meg kell szüntetni vele a kapcsolatot. A statisztikák azt mutatják, hogy még második esélyt sem érdemes adni neki. Aki szándékosan fájdalmat okoz, abból hiányzik az alapvető tisztelet a másik iránt. Teljesen mindegy, milyen nehezen megoldható konfliktusok vannak a háttérben, semmi sem magyarázat az erőszakra.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

4. Függetlenség

Képtelen megsütni egy rántottát? Mások véleménye, jóváhagyása fontosabb a döntéseiben, mint a saját ítélőképessége? Az anyukája vásárolja a ruháit? Megérdemelsz egy felnőtt partnert, aki éretten gondolkodik és van saját, kiforrott véleménye legalább egy-két világnézeti kérdésben.

5. Józanság

Hetente háromszor hajnalig kocsmában maradni nem vall egészséges életmódra. Ha pedig a partnered függő, akkor vagy együtt kell élned azzal, hogy a szerelmednek valami fontosabb, mint te, amiről ki tudja, mikor fog leszokni, ha egyáltalán, vagy pedig érdemes dobbantani, mielőtt még nehezebb lesz.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

6. Lojalitás

Nyíltan flörtöl a jelenlétedben egy másik nővel? Félórája beszélget egy bulin valami régi ismerősével, és téged még be se mutatott neki? Kigúnyolja az álláspontodat mások előtt? Ne élj olyan kapcsolatban, aminek egyik szereplője lábtörlő.

Olvasd el ezt is!

7. Hűség

Ezt talán nem kell sokáig magyaráznunk. A párkapcsolat attól az, ami, hogy a felek számíthatnak egymásra és hogy tudják: nem fog a másik 180 fokos fordulatot venni, amint eltűnik a látóterükből. Ráadásul aki egyszer csal, később is fog, mint az köztudott.

8. Kedvesség

Mindenkinek vannak rossz napjai és nincs olyan férfi vagy nő, akitől el lehetne várni, hogy minden ébren töltött percét mosolygással töltse. Ugyanakkor fontos, hogy egy párkapcsolatban a felek alapvető jóindulatot tanúsítsanak egymás iránt. Ne szólogass be a partnerednek, főleg ne öv alatti dolgokban és legkevésbé mások előtt. És ne tűrd, hogy ő így tegyen.

,házasság tulajdonságok,pasi tulajdonságok,férfi tulajdonságok,párkapcsolat tulajdonságok,

9. Megbízhatóság

Az egyik legsúlyosabb intő jel egy kapcsolatban, ha az egyik fél napokra eltűnik. Ennek oka lehet alkohol- vagy drogfüggőség, esetleg egyszerű linkség is. A félórás késések is elég aggasztó jelek. „Ha egy férfi pontosan akkor hív fel, amikor ígéri, az számomra nem unalmas vagy béna, hanem kifejezetten izgató” – árulja el Hanna.

10. Humorérzék

Nem baj, ha a kiszemelt férfi nem stand up komikus, de mi van, ha egyszer sem nevettet meg? Vagy ha soha nem tudod megnevettetni? Miért akarnál olyan kapcsolatban élni, amiben nincs semmi játékosság, édes-nemes vagy csípős fűszer?

Jobb mint az eredeti: így néznek ki a poptörténelem legmenőbb albumborítói macskákkal

Nevettél ma már? Nálunk "Cica Turner" viszi a pálmát, de azért Sinéad O'Connor se kutya! Szó szerint nem.

A helyes bortárolás legfontosabb szabályai

Ha hosszabb tárolásra alkalmas bor kerül a birtokunkba, különösen fontos a megfelelő tárolási körülmények helyes megválasztása.

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Halle Berry, Marcia Cross, sőt Sandra Bullock sem siette el a gyerekvállalást.

Lehet örülni, hölgyek: jön az első lebomló, környezetbarát terhességi teszt!

Nézd meg, hogyan működik a jövő terhességi tesztje!

Régen használati tárgy, ma újrahasznosított műtárgy. Mi az? Nem fogod elhinni

Valami, ami karácsonykor akár a nappalidat is díszítheti.

A leghatékonyabb trükk, hogy könnyebben felkelj reggel akkor is, ha kint még sötét van

Alvásszakértők szerint egyetlen szempontot kell felismernünk, hogy ne kómázzunk hosszú percekig már napfelkelte előtt. Vagy után.

Itt vannak a 2018-as Golden Globe-jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg-film Tom Hanks és Meryl Streep főszereplésével, a furcsa című Három óriásplakát Ebbing határában, valamint A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely a kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

5 tuti tipp, amivel akár órákra is lefoglalhatod a gyereket

Ezeket szerencsére benn is lehet játszani és csak fél szemmel kell rájuk nézned közben.

Fél Hollywood a kissrác védelmére kelt, akit bullyingoltak az iskolában az orra miatt! „Engem is csúfoltak, csak én nem voltam ilyen bátor”

Az amerikai kisfiú könnyek között érvel az iskolai bántalmazás ellen – még egy sziklát is megindítana, nem hogy Katy Perry-t.

6 film, amit meg kell nézned szakítás után

Néha épp egy filmre van szükségünk ahhoz, hogy kicsit megkönnyebbüljön a lelkünk ilyenkor!

6 szokás, amivel minden évben meg tudom előzni, hogy felszaladjon rám pár kiló az ünnepek alatt

Csengőszó, meghittség, ellenállhatatlan mézeskalács-illat – kinek van kedve ilyenkor a fitnesz-szempontokra gondolni? Nos nekem sincs, ezért olyan egészséges karácsonyi szokásokat vezettem be, amelyeken gondolkodnom sem kell. És évről évre működik! Figyeljetek!

7+1 utolsó pillanatos, ámde nagyon is személyre szóló karácsonyi ajándékötlet

Csak azért, mert te is azok közé tartozol (hozzánk hasonlóan), akik az utolsó pillanatban szerzik be az ajándékokat, még lehet az eredmény személyes figyelmesség, amiből a megajándékozott pontosan tudni fogja, hogy gondoltál rá.

13 laza szülő, aki rájött, hogy jobb könnyedén kezelni az életet

Amíg mást már kitör a frász, addig ők halál nyugodtan veszik az akadályokat.

Méhkasszerű képződményekben lakhatnak majd a New York-i hajléktalanok?

Újabb megoldástervezet az angol példa után. De melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás?

Kipróbáltuk! Borvaj, amivel még jobb ételeket készíthetsz!

Magától értetődő a tény, mely szerint a konyhánk és a kamránk egytől-egyig tele van főzéshez használt vörös- és fehérborokkal, hogy még véletlenül se fogyjunk ki semmiből, ha ételízesítésre kerülne a sor. Mindazonáltal találtunk egy sokkal kézenfekvőbb felhasználási módot az otthon sorakozó borok számára, s teljes biztonsággal állíthatjuk: osztatlan sikert arathattok a következő baráti vacsorán!

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft