Horoszkóp: október 1.

Horoszkóp: október 1.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

I

Ikrek jegyűek, ne engedjétek, hogy nyomást gyakoroljanak rátok.

KOS

(Március 21. – április 20.)

Nyitott, újító éned kerekedik ma felül, ami lehetővé teszi, hogy új szemszögekből világíts rá akár teljesen mindennapos dolgokra. A munkatársaid, barátaid hálásak lesznek neked ezért és végre a partnereddel is lehetőség nyílik egy hatékony beszélgetésre. Vigyázz, hova lépsz, nézz a lábad elé.

BIKA

(Április 21. – május 21.)

Hosszú teendőlistádon ott tanyázik néhány régóta halogatott elintéznivaló is. Mi lenne, ha ma megpróbálnál a végére járni legalább néhánynak? A környezetedben élő gyerekek túl nehéz feladatot kapnak, segítened kell nekik.Ne erőltesd rá a véleményed másokra.

IKREK

(Május 22. – június 21.)

Jólesik otthon lenni, akár otthonról dolgozni, ez most inspirálóan hat rád. A családod viszont nem érti, hogy összpontosítanod kell a munkára, a munkatársaid pedig hajlamosak azt hinni, hogy amikor nem vagy a szemük előtt, a lábad lógatod. Ne hagyd, hogy nyomást gyakoroljanak rád, csak tedd a dolgod.

RÁK

(Június 22. – július 22.)

Ma ugyancsak túlvállalhatod magad, ha nem vigyázol; ne tedd, egyszerűen mondj nemet. Komoly benyomást tehetsz viszont egy bizonyos illetőre, akinek már régóta áhítoztál a figyelmére. Baráti társaságban szenvedélyes világnézeti vitákba keveredhetsz.

OROSZLÁN

(Július 23. – augusztus 22.)

Ha régen voltál utoljára orvosi kivizsgáláson, ma ideje beütemezned egy látogatást a rendelőbe. Jutalmazd meg magad azzal, hogy valami élvezetes programot is felvésel a naptáradba. A társad azt értékeli a legjobban, ha őszinte vagy hozzá.

SZŰZ

(Augusztus 23. – szeptember 23.)

Jótékonysági ügyekben ma tehetsz valamit, valami igazán különlegeset, amit mások is észrevesznek és pozitív visszajelzéseket is kaphatsz. Sajnos a fenti események kapcsán akár el is romolhat a viszonyod egy régi baráttal.

MÉRLEG

(Szeptember 24. – október 23.)

A feladat egyszerű, látszólag legalábbis: végezd el a munkád, aztán menj haza és tölts időt a családoddal. Ha ez megvalósul, már eredményes napod volt. Új tehetséget fedezhetsz fel magadban vagy mások benned; élj bátran a kínálkozó lehetőséggel.

SKORPIÓ

(Október 24. – november 22.)

Olyan gyorsan változik minden munkafronton, hogy már-már beleszédülsz. Az otthonodban is változások várhatók, de ezek kedvezőek. Utazást tervezel, de légy résen: próbáljmeg lépést tartani a munkáddal, mielőtt csomagolnál.

NYILAS

(November 23. – december 21.)

Mindegy, hova, csak innen el! Ilyen gondolatok motoszkálnak a fejedben. De vigyázz, mielőtt utaznál, nézd át a várható költségeket! Addig is használd a fantáziádat, a munkádban is szükséged lehet rá. A társadhoz egyszerűbb nyelven kell szólnod, hogy megértse, mit szeretnél. Például az érzékek nyelvén.

BAK

(December 22. – január 20.)

A mai nap ideális új tanfolyamok, sportágak kipróbálásához. Konfliktusok várhatók női munkatársakkal, akik próbára teszik a türelmedet. A feszültséget otthonod csinosítgatásával vezetheted le.

VÍZÖNTŐ

(Január 21. – február 19.)

Most a munkába kell fektetned az energiatartalékaidat, az érzelmi életed könnyebben megoldódik rásegítés nélkül. Szerencsére az akaraterőd segítségedre lesz. Ez nem hangos csatározások napja: törekedj kompromisszumokra.

HALAK

(Február 20. – március 20.)

Jól jönne egy kis frizuraigazítás, esetleg egy új, vörös rúzs? Az ilyen apró változtatások magabiztossá tehetnek, amikor ismerkedésre kerül sor. Valami történik az otthonodban, amitől elbizonytalanodsz és ami szokatlan lépéseket kíván tőled.

Sosem késő vagy legalábbis jó sokáig nem! 14 nő Hollywoodból, aki 45 fölött lett anya

Halle Berry, Marcia Cross, sőt Sandra Bullock sem siette el a gyerekvállalást.

Lehet örülni, hölgyek: jön az első lebomló, környezetbarát terhességi teszt!

Nézd meg, hogyan működik a jövő terhességi tesztje!

Régen használati tárgy, ma újrahasznosított műtárgy. Mi az? Nem fogod elhinni

Valami, ami karácsonykor akár a nappalidat is díszítheti.

A leghatékonyabb trükk, hogy könnyebben felkelj reggel akkor is, ha kint még sötét van

Alvásszakértők szerint egyetlen szempontot kell felismernünk, hogy ne kómázzunk hosszú percekig már napfelkelte előtt. Vagy után.

Itt vannak a 2018-as Golden Globe-jelölések – ezúttal nincs köztük magyar, de így is akad néhány meglepetés

Egy új Spielberg-film Tom Hanks és Meryl Streep főszereplésével, a furcsa című Három óriásplakát Ebbing határában, valamint A víz érintése vezeti az Arany Glóbuszra jelölt filmek listáját, amely a kattintás után olvasható. A tévésorozatok körében a Hatalmas kis hazugságok a nagy esélyes.

5 tuti tipp, amivel akár órákra is lefoglalhatod a gyereket

Ezeket szerencsére benn is lehet játszani és csak fél szemmel kell rájuk nézned közben.

Fél Hollywood a kissrác védelmére kelt, akit bullyingoltak az iskolában az orra miatt! „Engem is csúfoltak, csak én nem voltam ilyen bátor”

Az amerikai kisfiú könnyek között érvel az iskolai bántalmazás ellen – még egy sziklát is megindítana, nem hogy Katy Perry-t.

6 film, amit meg kell nézned szakítás után

Néha épp egy filmre van szükségünk ahhoz, hogy kicsit megkönnyebbüljön a lelkünk ilyenkor!

6 szokás, amivel minden évben meg tudom előzni, hogy felszaladjon rám pár kiló az ünnepek alatt

Csengőszó, meghittség, ellenállhatatlan mézeskalács-illat – kinek van kedve ilyenkor a fitnesz-szempontokra gondolni? Nos nekem sincs, ezért olyan egészséges karácsonyi szokásokat vezettem be, amelyeken gondolkodnom sem kell. És évről évre működik! Figyeljetek!

7+1 utolsó pillanatos, ámde nagyon is személyre szóló karácsonyi ajándékötlet

Csak azért, mert te is azok közé tartozol (hozzánk hasonlóan), akik az utolsó pillanatban szerzik be az ajándékokat, még lehet az eredmény személyes figyelmesség, amiből a megajándékozott pontosan tudni fogja, hogy gondoltál rá.

13 laza szülő, aki rájött, hogy jobb könnyedén kezelni az életet

Amíg mást már kitör a frász, addig ők halál nyugodtan veszik az akadályokat.

Méhkasszerű képződményekben lakhatnak majd a New York-i hajléktalanok?

Újabb megoldástervezet az angol példa után. De melyik volt előbb: a tyúk vagy a tojás?

Kipróbáltuk! Borvaj, amivel még jobb ételeket készíthetsz!

Magától értetődő a tény, mely szerint a konyhánk és a kamránk egytől-egyig tele van főzéshez használt vörös- és fehérborokkal, hogy még véletlenül se fogyjunk ki semmiből, ha ételízesítésre kerülne a sor. Mindazonáltal találtunk egy sokkal kézenfekvőbb felhasználási módot az otthon sorakozó borok számára, s teljes biztonsággal állíthatjuk: osztatlan sikert arathattok a következő baráti vacsorán!

Napi horoszkóp december 10.: az Ikrek nagy nyomás alól szabadulnak fel, a Nyilasok bátran vállalják a véleményüket

A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

10 animációs mese, amiben komoly pszichológiai mondanivalót rejtettek el

Fogadjunk, hogy már ezerszer is láttátok mindegyiket! Ha mégsem, akkor itt az ideje megnézni őket!

Kövess minket

Legyen stílusos új éved! Féléves Éva-előfizetéshez most féléves InStyle-előfizetést kapsz ajándékba!

Csak 2995 Ft