Ugye senki sem gondolta komolyan, hogy hóból csak embert lehet építeni?

Ugye senki sem gondolta komolyan, hogy hóból csak embert lehet építeni?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Hónyúl, hómackó, hócica... A kreatív hószobrászatban az egész család kiélheti magát. :)

2013-ban március végére esett a húsvét, és az ország tele volt hónyulakkal. A miénk így nézett ki:

Talán innen jött a párom újító ötlete, aki idén hóember helyett hómackót épített. A kis méretű alkotás az érkezőket fogadta társasházi kertünk egyik lerongyolódott betonasztalán:

Nemsokkal később a mackó párra talált egy apró méretű lovacskában. A remekbe szabott paripának nemcsak sörénye, de farka is volt fenyőgallyakból:

A napokban a Hármashatár-hegyi szánkópálya mellett is rögtönzött kisplasztikai kiállítás nyílt. Volt itt persze hóember is, a groteszkebb fajtából:

De acsúcsra érkezőket egyenesen egy hómacska fogadta. Pontosabban: a hómacska mereven bámulta a várost, a gyönyörű kilátást Pestre – mi meg a macskát, aminek hosszú, körbetekeredő farka volt:

Úgyhogy hajrá, éljük ki a fantáziánkat, amíg még lehet! Mert bár a mostani hidegben még valószínűtlennek tűnik, de nemsokára csak a sarat dagaszthatjuk, aztán meg a játszótéren formázhatjuk a homokpogácsákat. Az is jó lesz!

Ti is készítettetek már kreatív hószobrokat? Küldjetek róluk fotót! :)

A fotók a családi archívumból valók.

Tovább olvasok
A shownak folytatódnia kell – 7 életrajzi film zenészlegendákról

Zene, rock and roll, átütő tehetségek, sikítozó rajongók. És persze a hírnév sötét oldala: drogok, magány, depresszió. Megúszható a halhatatlanság nélkülük? A Bohém rapszódia vagy a Doors példája nem ezt támasztják alá.

18 sztár, aki smink nélkül felismerhetetlenül hétköznapian fest

Akár filmekben, akár TV-műsorokban, zenei videókban vagy divat magazinokban látjuk őket, az arcukat mindig vastag sminkréteg fedi, és persze még egy jó adag photoshop is kerül rájuk, miközben számtalan híresség ezek nélkül is fantasztikusan néz ki.

Kövess minket

60%-os kedvezmény!!! Fizess elő fél évere (5 lapszám) és fél évig az InStyle-t is megkapod!

Csak 3180 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem