Kedvenc Ice Bucket Challenge videóink

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

R

Rohamos gyorsasággal terjednek a magukra jeges vizet öntő hírességek videói.

Az alapgondolat igazán nemes: az ALS, vagy más néven Lou Gehrig-betegségben szenvedő betegeknek gyűjtenek adományt.


A képen épp Kylie Minogue teljesíti a feladatot

Az amiotrófiás laterálszklerózis végzetes bénulással járó betegség, amely az izmokat beidegző agyi és gerincvelői mozgató idegsejteket pusztítja. Az Ice Bucket Challenge az adományozásra buzdítás mellett magára a betegségre is felhívja a figyelmet.

Hogyan működik a kihívás? Testvérlapunk, az InStyle.hu kiváló cikke szerint, ha valakit jelölnek a kihívásra, 24 órája van teljesíteni, vagyis egy vödör jeges vízzel kell nyakon öntenie magát. Minderről videós bizonyítékot kell készítenie, és meg kell jelölnie 3 személyt, akit kihív.

Persze nem csak arról szól az egész, hogy leöntik magukat, hanem adakoznak is az asla.org oldalon. Bár sokan kritizálják ezt a megmozdulást, úgy látszik, hatására nem csak a jeges vödrök borulnak, de a pénztárcák is kinyílnak. Olyannyira, hogy nap mint nap civil emberek és hírességek százai készítik el a maguk kis videóját. Íme a mi kedvenceink!

Harrison Ford ALS Ice Bucket Challenge

Stephen Hawking ALS Ice Bucket Challenge (az angol elméleti fizikus is ALS-ben szenved)

Kylie Minogue ALS Ice Bucket Challenge

Roger Federer ALS Ice Bucket Challenge

Tovább olvasok
Összeköltözés előtt ezt az 5 kérdést tisztázzátok egymással

Némelyik elsőre kényes témának tűnik, megéri a mély levegővételt és az őszinteséget, hogy egyeztessetek a válaszokról. Sokkal jobb időben tiszta vizet önteni a pohárba - például a pénzügyekkel kapcsolatban -, később kevesebb lesz a félreértés és a csalódás, vagyis nagyobb esélyt adtok ennek a kapcsolatnak.

TOP 10 gyereknapi program – jó részük felnőtteknek is ingyenes

Reméljük az időjárás is kegyes lesz hozzánk, de ha nem, akkor maradnak a beltéri mulatságok.

Kövess minket

5 lapszám 3475 Ft helyett 2075 Ft-ért, lapszámonként 695 Ft helyett 415 Ft-ért

Csak 2075 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem