Ki az az őrült, aki ilyen klafa rajzokat készít a homokba? 3D-ben?!

Ki az az őrült, aki ilyen klafa rajzokat készít a homokba? 3D-ben?!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A hullámzás seperc alatt elmossa őket! Oké, fotón megmaradnak...

Sokféle kattant művésszel találkoztunk életünkben, élőben éppúgy, mint virtuálisan, de amit ez a Jamie Harkins nevű új-zélandi fickó művel, az több a soknál! Jamie olyan rajzokat készít a tengerparti homokba, amelyeket aztán a szemünk három dimenzióban kezd értelmezni,

főleg, ha a művész rásegít egy kicsit, amikor lefotózza őket. Hogyan? Úgy, hogy a modelljeit a 3D illúziónak megfelelően állítja be.Itt például úgy látszik, éppen elapadt a tenger, amikor vízre akarták bocsátani a vitorlást:

Itt pedig valaki toronyugrást hajt végre egy kacsaúsztató méretű medencébe:

De a kedvencünk mégis ez az öröklépcső:

Hogy aztán a szél meg a víz meg az idő néhány óra alatt teljesen elmossa a homokrajzokat, az szemlátomást nem zavarja a művészt. Igaz, hogy a magunk részéről még sosem faragtuk ki a szerelmünket fehér márványból, de ezt azért nem értjük!

Mindenesetreitt nézegethettek még művészien kivitelezett és lefotózott homokrajzokat.

Forrás: flavorwire.com

Tovább olvasok
23 tipikus Instagram hazugság, de mutatjuk a valóságot is

A hétköznapok nem olyan glamúrosak, mint amilyennek a filmek és persze a közösségi oldalakon megjelenő fotók tökéletes megvilágításában látszanak; de épp ezért szeretjük őket!

Megvan az első állam, ahol embereket komposztálhatnak

Elsőre talán morbidnak tűnhet ez a szókapcsolat, de talán ez írja le legjobban, miről is van szó: egy az új temetkezési lehetőségről, ami ráadásul jóval olcsóbb lesz, mint a hagyományos eljárás.

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem