3 múzeumi állandó programot találtunk, ami végre 21. századi – Mármint TÉNYLEG izgalmas és érdekes

Borítókép: 3 múzeumi állandó programot találtunk, ami végre 21. századi – Mármint TÉNYLEG izgalmas és érdekes Forrás: mezogazdasagimuzeum.hu
Nem is hinné az ember, mi minden rejtőzik még a múzeumok falai között...

Ti milyen gyakran szoktatok múzeumba járni? Mi rendszerint rárepülünk a legújabb kiállításokra, de azért az állandókat sem vetjük meg. Egy ideje pedig nagyon szeretünk csemegézni a múzeumok jobbnál jobb állandó programkínálataiból, érdekes tárlatvezetéseiből is. Szerencsére manapság akad belőlük bőven szinte minden múzeumban, és nem kell szűkölködjünk a családdal, gyerekekkel közösen élvezhető attrakciókban sem.

Új érdekességek után kutatva bukkantunk rá most 3 kiemelkedően izgalmasnak ígérkező programra, amit szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani. Akad köztük adrenalinnövelő, sportértékű lépcsőzős, és ha úgy vesszük, akkor egy kis képzeletbeli időutazást kínáló is, ha valaki rákap valamelyik ízére. Érdemes az ilyen programokra idejében jelentkezni és esetleg csapatot is verbuválni egy-egy látogatáshoz, hogy akár a barátokkal is megoszthassuk az új élményeket.

Tipp: nézz meg egy állandó kiállítást és csatlakozz valamelyik tárlatvezetéshez vagy akár extrém programhoz! Ne csak hétvégében gondolkodj, hiszen akkor vannak a legtöbben.

Nézd meg, ilyen klassz állandó programokra bukkantunk! Ezek nemcsak a Budapestre érkező turistáknak, hanem nekünk is sok izgalmat tartogatnak!