Még nem tudod, de kell neked! 3 sorsfordító szépségtermék

Borítókép: Még nem tudod, de kell neked! 3 sorsfordító szépségtermék Forrás: Getty Images
Ha én ezeket hamarabb ismertem volna... Lényegesen egyszerűbb lett volna az életem!

Nem tudom, hogy vagy miért van ez, de ahogyan telik az idő, úgy lesz egyre több feladatom a családdal, a munkámmal, sőt, még a barátaim lelkivilágának ápolásával is. Most már tényleg eljutottam oda, hogy minden perc számít. Mire reggel végzek a kutyasétáltatással, a reggeliztetéssel, rendrakással, alig húsz percem marad, hogy kulturált külsőt varázsoljak magamnak. Így – bár imádok kísérletezgetni, hosszasan pepecselni a tükör előtt – ezeken a reggeleken az egyszerű, de nagyszerű megoldások híve vagyok. Szerencsére egyre több olyan termékre bukkanok, ami épp olyan jó a multitasking-ben, mint jómagam, így remek csapatot alkotunk.

A 2018-as év ebből a szempontból kivételesen jól indult: 3 terméket is felfedeztem, ami gyökereiben változtatta meg a szépségápolási rutinomat. És ezt tényleg nem csak úgy mondom! Hidd el, téged is érdekelni fog, miről van szó!

1. Új éra a hajmosásban

Őszintén, hát nem mindennapjaink egyik legnagyobb macerája a hajmosás? Sampon 2x, majd a balzsam, amit időtlen időkig tart lemosni... Nem csoda, hogy mindeddig a zselé és a "wet look" voltak a legkedvesebb barátaim. Na DE! Amióta tavaly ősszel piacra került a L'Oréal Low Shampoo-ja, már egyáltalán nem okoz gondot a hajmosás – akár naponta, ha szükséges a koszos levegő miatt. Eleinte fura volt, hogy egyáltalán nem habzik, olyan, mintha balzsammal próbálnál hajat mosni és első használatnál kicsit nehéz is elhinni, hogy tényleg leszedi a koszt, de amint a hajszárító előkerült, engem bizony meggyőzött. Egyetlen samponozás és öblítés, a végeredmény pedig olyan szép, tiszta, fényes és egészséges haj, amit nekem eddig egyik sampon+balzsam kombó sem hozott. Pedig próbáltam párat!

Az én kedvencem az arany flaska, ezen kívül van festett hajra és kevésbé sérült hajra való verzió is.

2. Bababőr ébredés után

A régi szép időkben, amikor az idő még az én oldalamon állt, minden második reggel feltettem egy húszperces maszkot, ami végképp eltörölte az előző éjszaka nyomait, egységes, hidratált arcbőrt varázsolt, amire könnyen lehetett sminkelni. Persze ma már erre semmi időm, így minden olyan készítményre lecsapok, ami az éjszaka folyamán hat, és ébredés utánra ígéri ezt az eredményt. Az igazit csak most találtam meg: a Paula's Choice Radiance Renewal Mask-ja egészen meglepő eredményt produkált. Az igaz, hogy meg kellett néznem egy Youtube-beszámolót a termékről, hogy világossá váljon, hogyan kell használni. Ezt a maszkot ugyanis a szokásos éjszakai arckrém fölé kell felvinni. Hatásában az a szenzációs, hogy tényleg minden problémát orvosolni tud. Nekem kipirosodásra hajlamos, száraz bőröm van, amin azonban időnként megjelennek pattanások is – nos, ez a maszk az összes problémát enyhítette reggelre.

Erre a termékre tényleg igaz az az állítás, hogy minden bőrtípusra jó!


3. Smink, kihívások nélkül

Rohanós reggeleken korábban bele se kezdtem a szemem kontúrozásába, alapozás, pirosító, szempillaspirál és egy tartós rúzs volt az 5 perces sminkem titka. A tussal vagy kontúrceruzával ugyanis az a baj, hogy általában elrontom, mert még alig vagyok magamnál, javítani kell, és akkor csak szétmaszatolódik az egész, szóval na, nem éri meg... Tavaly decemberben viszont, amikor rendet raktam a szekrényemben, kezembe került egy termék, ami ki tudja, mióta lapult már ott kipróbálásra várva. Hogyan is feledkezhettem meg róla?! A Solone Flight of Fancy sminkjavító ceruzája nagyon finoman, de nagyon alaposan szedi le a sminket a nem kívánt helyekről, akár a Paint-program radírja, a legvékonyabb fejre állítva. Zseniális!

Remélem, segíthettem neked is. Ha felmerülne bármilyen kérdésed, írd meg bátran az evamagazin@evamagazin.hu e-mailcímre vagy böngéssz tovább az oldalunkon. Találsz tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan kell fáradt szemre sminkelni, de arról is, milyen sminktermékekből nem érdemes drágát venni. Hogy csak egy pár példát említsek...