Gombasaláta pirítóson

Gombasaláta pirítóson

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

E

Ez az egyszerű szendvicsrecept bármilyen alkalomra szuper: vacsorára, vendégséghez, zsúrhoz.

Elkészítési idő: 25 perc
Hozzávalók:
•1 kiló vegyes gomba
•20 deka vaj
•3 gerezd fokhagyma
•1 nagy vöröshagyma
•só •bors
•3 teáskanál szárított tárkony
•fél deci balzsamecet

1. A gombát tisztítsd meg és vágd vékony szeletekre. A vajat olvaszd fel a serpenyőben és párold az apróra vágott vöröshagymát pár percig, majd add hozzá a gombát.

2. Keverd hozzá a zúzott fokhagymát és a tárkonyt. Pirítsd meg a gombát és sózd-borsozd ízlés szerint.

3. Hagyd teljesen kihűlni, majd locsold meg balzsamecettel és tálald salátalevélen, pirítóssal körítve.

Szöveg és fotó: Studer-Tüske Veronika

Tovább olvasok
Kell-e még ajtót nyitni a nők előtt – férfietikett a #MeToo korában

Füttyögés, kacsintás, érintés, ajtó kinyitása – erről és más gender-etikettet gyűjtöttünk össze útmutatónkban.

Apának másutt is van gyereke

„Fizetési felszólítás, jé. Bírósági. Anya, ezt apának küldték. Mi ez?”

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem