Klasszikus és mégis más: húsvéti menü

Klasszikus és mégis más: húsvéti menü

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

L

Lazac, bárány, saláta, répa. Nálatok mi kerül az asztalra húsvétkor?

Akár nagy vendégséget vársz, akár szűk körben húsvétoztok a menü összeállítása mindig gond. Persze a bárány adott lenne, de itthon sokan idegenkednek tőle, és lássuk be nem is tartozik az olcsó húsok közé. Az alábbi menüsorból biztos könnyedén fogsz olyan fogásokat találni, melyeknek szinte mindeni örülni fog.

A recepteket a képekre kattintva éred el.

A húsvéti levesek jellemzően zsenge, könnyű levesek.

Tormás céklaleves

A húsvéti menüből nem hiányozhat valamilyen tojásos saláta, a mi menünkben madársalátával készül:

Spenótsaláta tojással

Vörösborban sült bárány
Az olasz húsvéti menü szinte biztosab báránnyal készül, érdemes egyszer kipróbálni!

Lazac szezámbundában

Nem hiányozhat az asztalról a sütemény. Idén legyen a húsvéti desszert valami könnyű, a nehéz krémes sütik helyett valami sajtkrémes, joghurtos sütit készíts.

Sajtkrémes répasüti

Csokikehely marcipánkrémmel

Tovább olvasok
Így lehetsz 2019-ben önmagad legjobb barátja: 5 tipp

„Hogy lehetek ilyen hülye?”, „Ez is csak velem történhet meg”, „Értéktelen csődtömeg vagyok”. Mi 2019-ben már nem fogunk ilyeneket mondani magunknak, és ti? Sőt, a következőket fogjuk csinálni ehelyett...

Kövess minket

ÉVA MAGAZIN 10 LAPSZÁM

Csak 3475 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem