Csak természetesen? (x)

Csak természetesen? (x)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

&


Bizonyára tudod, hogy mi minden párkapcsolat alap értéke. Igen. A bizalom.


Bizonyára tudod, hogy mi minden párkapcsolat alap értéke. Igen. A bizalom. Az ami láthatatlanul, de legbelül érezhetően jelen kell, hogy legyen két ember között, ha valóban számítani akarnak egymásra, nem csak jóban de a nehézségekben is. A bizalmat meg kell adjuk a másiknak minden ok nélkül. Semmi jó nem származik abból, ha már az elején bizalmatlanok vagyunk, legyen bármi is az oka ennek. És a magunk részéről pedig óvnunk kell, mint egy kristályvázát. Nem törhet el, de még csak meg sem sérülhet, mert az már nem lesz többé ugyanaz. Ha eljátszottad, visszaéltél vele akkor egyben a kapcsolatodat is kockára tetted. Azt hiszem, hogy ha a kapcsolat alapja a bizalom, akkor a bizalom alapja az őszinteség. Légy őszinte, nyílt és természetes. Nem kell, hogy mást mutass magadról, mint ami vagy akár kívülről akár belülről.Ha igazán a Te társad valaki, akkor kelleni fogsz neki úgy, ahogy vagy, ha pedig másnak mutatkozol, akkor mit vársz, kibe szeressenek bele, kihez ragaszkodjanak? Szép és jó vagy, úgy ahogy vagy!

Tovább olvasok
Amit senki nem mond el neked a szülés utáni szexről

Azt hinnéd, a legtöbb nőnek ilyenkor eszébe sem jut a szex. Pedig... 12 pontban foglaltuk össze a legfontosabb tudnivalókat a szülés utáni szexről – már ami az első hónapokat illeti.

A gyerekednek, de a pedofiloknak is jó szórakozás a TikTok – légy képben!

Kezdetben volt a Musically app, amit mára átkereszteltek Tik Toknak. Lányok és fiúk tátognak slágerekre, és közben úgy mozognak, gesztikulálnak, mint a profi előadók. Vagy mint a profi rúdtáncosok. És lehetne ezt még fokozni, de inkább nézzük meg, szülőként mit érdemes tudnod a tátika szubkultúráról.

Kövess minket

A negyed éves Éva előfizetésed mellé most fél évig az APA magazin 3 lapszámát is megkapod

Csak 2970 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem