12 kevésbé ismert titok, amit nem tudtál kedvenc karácsonyi filmjeidről

karácsonyi filmek Forrás: Pinterest
Lehet, hogy kívülről fújod az Igazából szerelem jeleneteit, vagy ezer közül is felismered a kis Kevint, de az alábbi titkokat valószínűleg még így sem tudtad kedvenc karácsonyi filmjeidről. A joy.hu összeállítása.

Hiába láttad már ezerszer kedvenc karácsonyi filmjeidet, azért könnyen lehet, hogy bizonyos részleteket még így sem tudtál róluk. Tavaly például egy rajongó meglepő részletet vett észre a Reszkessetek betörők egyik jelenetében, ami az egész sztorira hatással lehetett volna, de Keira Knightley is csak most árult el egy titkot az Igazából szerelemmel kapcsolatban.

Idén mi is szerettük volna egy kicsit jobban megismerni karácsonyi filmjeink háttértörténetét, így utánanéztünk, melyek azok az infók, amiket csak kevesen tudnak például a Grincsről vagy a Holidayről. Végül 12 izgalmas titokra találtunk rá, ami után másként fogsz tekinteni ezekre a szuper ünnepi filmekre.

1. A Mi a manó? egyik jelenetében egy kisebb verekedést láthatunk, amely során egy üzlet gyönyörű karácsonyi dekorációját rombolják szét. A berendezést heteken keresztül építették és tervezték a díszletesek, és még egyszer ugyanilyenre nem is tudták volna megcsinálni, így a szereplőknek egyetlen lehetőségük volt felvenni a jelenetet. Muszáj volt, hogy minden tökéletesen alakuljon, különben kezdhették volna elölröl az egészet. Szerencsére ügyesek voltak, és egyetlen felvétel elég volt!

2. A filmben Will Ferrell, Jon Favreau és egy operatőr a forgatás utolsó napján végigsétáltak New York utcáin, és levideózták, ahogy Buddy random emberekkel próbál kapcsolatba lépni a városban, hogy aztán belevágják a filmbe, ahogy a karakter felfedezi New Yorkot. Az összes jelenet improvizálva van, és akik ebben a jelenetben szerepelnek, mind csak épp arra jártak aznap, és nem színészek vagy statiszták.