Biztos akarsz lenni benne, hogy megkapod az online rendelt csomagod?

Borítókép: Biztos akarsz lenni benne, hogy megkapod az online rendelt csomagod?
Válassz az ország többszáz Pick Pack Pontja közül és vedd át rendelésed akkor, amikor neked kényelmes!

Sokan tartják kiszámíthatatlan, félelmetes mumusnak az online vásárlást, aminél mindig benne van a pakliban, hogy valamelyik szakaszában átvágnak. A karácsonyi időszakban nincs is rémesebb, mint arra gondolni, hogy nem érkezik meg időben a várva várt csomag, amit a szeretteidnek szánnál.

Menj biztosra!

Válogass 1400 webáruház kínálatából és keresd az átvételi lehetőségeknél a Pick Pack Pontot. Országszerte többszáz csomagpontot találsz, amik közül könnyedén kiválaszthatod a hozzád legközelebb esőt. A hálózat alapját a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin megtalálható Inmedia és a főbb közlekedési csomópontoknál elhelyezkedő Relay hírlap-üzletek képezik, de az autókkal közlekedők sem maradnak ki semmiből, hiszen a MOL és OMV töltőállomásokon is lehetőség nyílik csomagátvételre. Ehhez a bázishoz csatlakozott számos további üzlet, partnerhálózatként (Avanti, Playersroom, Coop, 220 Volt) hogy még könnyebb legyen az ideális átvevőpont megtalálása.

A rendelést követően a webáruház e-mailes értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére. A csomag útját nyomon követheted a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a weboldalon keresztül. Újabb értesítést akkor fogsz kapni, mikor a csomagod megérkezik az általad választott Pick Pack Pontra. Ezután a csomagod átvételére 5 naptári nap áll rendelkezésedre.

Novemberétől kiemelt csomagpontokra is kérheted rendelésedet, hogy biztosan elkerüld a torlódást és késést, mivel ezeknek a pontoknak a csomagkapacitása úgy lett kialakítva, hogy a legnagyobb forgalmú időszakokban is kényelmes, gyors és rugalmas kézbesítési alternatívát jelentsen a vásárlók számára.

Ez a megoldás nem csak biztonságos, de környezettudatos is, hiszen a csomagok gyűjtőjáratokon utaznak az átvételi pontokra, nem vesznek igénybe extra járatokat, amikkel még zsúfoltabbá tennék az utakat.

A pozitív tapasztalatoknak köszönhetően a Pick Pack Pontot választók 85%-a visszatérő felhasználó, következő online vásárlásodnál válassz te is az átvevő pontok közül!