Egymás után vetik alá magukat a sztárok a #10yearchallenge őrületnek: íme 14 (plusz egy) emblematikus példa

Borítókép: Egymás után vetik alá magukat a sztárok a #10yearchallenge őrületnek: íme 14 (plusz egy) emblematikus példa
A jeges vödör kihívás és a kirakatbaba-konteszt után itt a legújabb közösségimédia-őrület: a #10yearchallenge, amelyben a bátor vállalkozók két egymás mellé állított fotót posztolnak 10 évvel ezelőtti és mostani önmagukról. Természetesen celebritások sem tudtak ellenállni a vírusként terjengő mozgalomnak.

A tíz-évvel-ezelőtt-és-most kihívásnak természetesen voltak előzményei: köztük a #HowHardDidAgingHitYou hashtag, amelyben a résztvevők nagy merészen felvállalják, mennyit öregedtek az évtizedek alatt. Az ilyen kihívások üzenete éppúgy lehet a testpozitív szemlélet és az önelfogadás, mint a szokásos instagram-nárcizmus („látjátok, egy napot sem öregedtem tíz év alatt!”)

A #10yearchallenge jegyében már a fél világ posztolt magáról ilyen akkor-és-most fotót, és mondanunk sem kell, hogy hírességek tucatjai sem tudtak ellenállni a kísértésnek. A galériában az eddigi legjobbakat gyűjtöttük össze, bár úgy sejtjük, a java még csak most jön. De előbb még megmutatjuk a szerintünk legfontosabb posztot, ami #10yearchallenge témában született.

🙌🏻🌎😱

Posted by Guillaume Canet on Wednesday, January 16, 2019

Ennyi. Most pedig következzenek a sztárok 10 évvel ezelőtt és most: