Feta sajtos, diós, zöldfűszeres mártogatós (dip)

Feta sajtos, diós, zöldfűszeres mártogatós (dip)

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A partik kedvence: dip, azaz mártogatós

Elkészítési idő: 5 perc
Hozzávalók (két tálkához):

• egy-egy kis marék mentalevél, petrezselyem és bazsalikom
• 20 deka zsírszegény feta sajt
• 20 deka dió
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 evőkanál citromlé
• 2 evőkanál repceolaj
• nyers zöldségek a tálaláshoz

1. Tedd az összes hozzávalót mixerbe és keverd simára. Ízesítsd kedved szerint, talán picit meg is sózhatod, ha a feta nem túl sós.

2. Kínáld müzlis tálkákban a zöldségekkel, amiket bele lehet mártogatni.

Recept: Simándi Júlia, Fotó: Acpsydication.com, minden jog fenntartva

Tovább olvasok
Így hozd össze a világ legrövidebb tavaszi nagytakarítását

Ha okosan tervezel, és leosztod, hogy melyik nap mi az, amit elvégzel, akkor mindössze 6 nap alatt, napi egy óra takarítással megúszod az egész procedúrát.

Kövess minket

Most kevesebb, mint két Éva magazin áráért hármat kapsz, köztük elsőként a Joy-kuponosat!

Csak 1185 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem