Feta sajtos, diós, zöldfűszeres mártogatós (dip)

Borítókép: Feta sajtos, diós, zöldfűszeres mártogatós (dip)
A partik kedvence: dip, azaz mártogatós

Elkészítési idő: 5 perc
Hozzávalók (két tálkához):

• egy-egy kis marék mentalevél, petrezselyem és bazsalikom
• 20 deka zsírszegény feta sajt
• 20 deka dió
• 1 gerezd fokhagyma
• 1 evőkanál citromlé
• 2 evőkanál repceolaj
• nyers zöldségek a tálaláshoz

1. Tedd az összes hozzávalót mixerbe és keverd simára. Ízesítsd kedved szerint, talán picit meg is sózhatod, ha a feta nem túl sós.

2. Kínáld müzlis tálkákban a zöldségekkel, amiket bele lehet mártogatni.

Recept: Simándi Júlia, Fotó: Acpsydication.com, minden jog fenntartva