Napi horoszkóp július 31.: a Bikák számára új kaland kínálkozik, a Rákok vissza nem térő lehetőséget kapnak

Borítókép:  Napi horoszkóp július 31.: a Bikák számára új kaland kínálkozik, a Rákok vissza nem térő lehetőséget kapnak Forrás: pexels
Horoszkóp július utolsó napjára.

NAPI HOROSZKÓP július 31.

KOS (március 21-április 20)

Elvonja a figyelmedet valami, aminek jelen pillanatban nincsen túl nagy jelentősége ugyan, mégis valamilyen oknál fogva magával ragad és egyfolytában ezen jár az eszed. Emiatt azonban nem tudsz minőségi munkát kiadni a kezedből, nem tudsz arra összpontosítani, amit jelenleg csinálsz. Próbálj valahogy elvonatkoztatni, mindent végezz el és akkor engedd szabadjára a gondolataid, ha már nem terhel semmifajta kötelezettség.

BIKA (április 21-május 21)

Bár nem vagy nagyon kalandvágyó, nem is érzed a jelenlegi életedben szükségét annak, hogy mindenféleképp extrém, tőled nagyon távol álló dolgokba fogjál, mégis olyan lehetőség kínálkozik, amelyet vétek lenne kihagynod. Noha félelem jócskán van benned, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad, tekints úgy az egészre, mint rengeteg élményt és tapasztalatot ígérő lehetőségre, amiből a jövőben is táplálkozni tudsz majd! Kalandra fel!

IKREK (május 22-június 21)

Bár komoly dolgot bíznak rád, nem vagy biztos benne, hogy alkalmas vagy rá és el tudod úgy végezni a feladatot, hogy abba ne csússzon semmilyen hiba. Ezzel a hozzáállással azonban semmi másra nem számíthatsz, csakis nagy hasraesésre. Ám ha hiszel abban, hogy elegendő tudással és tapasztalattal bírsz a rád bízott munka elvégzéséhez, rögtön nem is fog olyannyira megmászhatatlanul magasnak tűnni a hegy. Csak szedd össze magad, légy magabiztos, hisz ha nem tudnák rólad, hogy alkalmas vagy, nem bíztak volna rád semmit.

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap olyasfajta lehetőséget tartogat a számodra, amelyet okosan kihasználva hosszú távra emlékezetes élményt és hatalmas lendületet kaphatsz. Ha helyén van az eszed, csak jól jöhetsz ki a helyzetből, éppen ezért minden idegszáladdal koncentrálj addig, amíg azt az eredményt el nem éred, amivel te is elégedett vagy már. Ne hagyd, hogy mások kizökkentsenek, hiszen ez most egy nem mindennapi alkalom arra is, hogy magadnak bizonyíts, mire vagy képes valójában! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eddig ültél a babérjaidon, s arra vártál, majd csak történik valami, ami megoldja a jelenlegi helyzetet úgy, hogy neked nem kell semmit tenned érte. Mivel azonban semmilyen változás nem látszik, önmagától garantáltan nem fog megoldódni a dolog. Neked kell összeszedned magad, elhatároznod, mit és hogyan fogsz csinálni, mert úgy semmi nem fog történni, ha csupán egy helyben toporogsz. Hidd el, csupán elindulni nehéz, ha rálépsz az útra, onnantól már zökkenőmentesen halad minden magától.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amikor elindultál az úton, pontosan tudtad, hogy ez nem lesz egy sétagalopp, rengeteg akadállyal és külső erővel kell majd megküzdened ahhoz, hogy elérd a célodat. Mivel azonban egy számodra különös jelentőséggel bíró, fontos dologért küzdesz, bármire hajlandó vagy azért, hogy véghez tudd vinni, amit elterveztél. Lesznek ugyan olyanok körülötted, akik nem vesznek komolyan, nem hisznek benned és abban, hogy valaha sikerülni fog a nagy álmod, de lesznek olyanok is, akik biztosítanak róla, hogy jó dolgokért harcolsz, így semmiképp nem szabad feladnod, mert megéri küzdeni! Te elsősorban magadban higgy, mert ez a siker záloga!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz fáradni és beleunni a teherhordó serpa szerepébe. Te vállaltad ugyanis magadra a többiek terhét annak érdekében, hogy biztonsággal feljussanak a csúcsra. Ez azonban nem biztos, hogy okos ötlet volt, hisz a te erőd is véges, jelenleg nem érzed, hogy megfelelő fizikai állapotban vagy ahhoz, hogy ilyesfajta súlyokat a válladon cipelj. Elég a magad terhe, a többiekét pedig még azelőtt vedd le magadról és add át nekik, mielőtt végleg le kellene mondanod a csúcstámadásról! Nyugodj meg, meg fogják érteni ők is!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ha valamilyen célt kitűztél magad elé, most érdemes tenned érte, hisz olyan helyzet adódik, ami alkalmas arra, hogy megtedd a szükséges lépéseket a siker érdekében. Lehet, hogy most nem túl reményteli a helyzet, de hidd el, nem vagy egyedül, a környezetedben élők maximális támogatásukról biztosítanak és bármikor kérheted a segítségüket is! Egyszerűen csak el kell indulnod, mert az eredmény és a vele járó siker nem jön magától!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan szituációban találod magad, amelyhez ugyan semmi közöd, mégis heves érzelmi reakciót vált ki belőled. Bármennyire is elragad a hév, igyekezz uralkodni magadon, hisz a hirtelen felindulást még meg is bánhatod. Épp ezért ne akarj a helyszínen igazságot tenni, pláne ne akard az orroda olyasmibe beleütni, amihez nincs is túl sok közöd! Hagyd meg másnak az igazságosztó szerepét, hidd el, ebben az esetben sokkal bölcsebben teszed, ha megtartod a véleményedet magadnak!

BAK (december 22-január 20)

Eljött a megfelelő alkalom, amikor lehetőséget kapsz arra, hogy bebizonyítsd, nem hiába dolgoztál valamiért, nem hiába fáradoztál annyit, most megmutathatod a kreativitásodat és a tehetségedet. Ügyelj azonban arra, hogy semmit ne vigyél túlzásba, próbálj szerény maradni, mert ha nagyképűsködsz, legfeljebb azt éred el, hogy a többiek ellened fordulnak. A benned lévő tudás nem azt jelenti, hogy magasabb rendű ember lennél, s inkább arra fordítsd az energiáidat, hogy másoknak is segíts eljutni ugyanerre a szintre. Oszd meg, ami benned van!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlteng benned a feszültség, úgy érzed, le kell azt vezetned valahogy. Légy azonban óvatos, bármennyire is a plafonon vagy, ne a környezetedben élőkön töltsd ki az indulataidat! Keress valami olyan elfoglaltságot, ami levezeti az enegriááidat, vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se ütközz bele semmi olyan szituációba, amikor akaratlanul is megbánthatsz valakit!

HALAK (február 20-március 20)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, s azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így döntöttél, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, hogy nem vagy annyira meggondolatlan, hogy hűbelebalázs módjára fejest ugorj az üres medencébe. Igen is megvolt rá az okod, hogy így dönts, és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer gondold meg a dolgot, mielőtt egyszer cselekszel. De a tapasztalat mégis a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!