Napi horoszkóp április 21.: a Kosoknak komoly terveik vannak, a Rákok zsúfolt napra számíthatnak

Borítókép:  Napi horoszkóp április 21.: a Kosoknak komoly terveik vannak, a Rákok zsúfolt napra számíthatnak Forrás: pexels.com
Ezt üzenik a csillagok erre a verőfényes hétvégi napra.

NAPI HOROSZKÓP április 21.

KOS (március 21-április 20)

Komoly terveid vannak, melyeket nagyon logikusan fel is építettél, a legapróbb részletekig kiszámítottál mindent és készen állsz arra, hogy nekiindulj és valóra váltsd a nagy álmod. Lesznek azonban olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik abban a pillanatban, amikor tudomást szereznek arról, mit is tervezel, minden másodpercet kihasználnak majd arra, hogy megváltoztassák a gondolkodásod, hogy lebeszéljenek a kitűzött célodról. Ne engedj a befolyásuknak, légy kemény és határozott. Ha valóban fontos számodra ez az ügy, tarts ki a végsőkig mellette! Bízz magadban, hisz most nem arra van szükséged, hogy mások higgyenek benned, itt a saját hitedre van szükség!

BIKA (április 21-május 21)

Van valaki a környezetedben, aki nyüzsög, szaladgál körülötted, mint egy mérgezett egér, egyfolytában az eredmény után lohol, egy pillanatra meg nem áll, s ez nagyon zavar téged. Amennyiben ez elviselhetetlenné válik a számodra, igyekezz megállítani, segíts neki, amiben csak tudsz, és próbáld megértetni vele, hogy az eredmény nem attól fog majd jönni, hogy addig pörög, amíg a benne lévő elem bírja. Az illető hálás lesz neked az útmutatásért, miközben te is megnyugodhatsz, hisz mindezt úgy érted el, hogy közben nem bántottad meg őt. Most már nem kell tovább idegesítened magad miatta, oda tudsz figyelni azokra a dolgokra, amelyekre eddig nem tudtál emiatt koncentrálni.

IKREK (május 22-június 21)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad abban a szituációban, amelybe akaratodon kívül kerültél, hisz most olyan szerepet testál rád valaki, amit a legkevésbé sem érzel magadénak. Amennyiben van lehetőséged levenni a jelmezed, egyetlen pillanatig sem érdemes hezitálnod rajta, egyszerűen szabadulj meg tőle, mert egyrészt rendkívülien frusztrál a dolog, másrészt úgy nem tudod a verset sem elszavalni, ha nem érted a mű mondanivalóját! Ha nem jött még el a megfelelő alakalom arra, hogy kibújj a szerepből, mindenképp húzódj meg és várj az első lehetőségre! Nagy megkönnyebbüléssel fog majd eltölteni a tudat, hogy ismét önmagad lehetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Annyi mindent vállaltál mára magadra, hogy még Te sem mered elhinni, hogy mindent sikerülhet nap végére abszolválnod. Most nincs vesztegetni való időd, hisz ha elkezdesz bizonyos dolgokon hezitálni, vagy a kelleténél több energiát fektetsz valamibe, elúszhat minden és akkor szinte garantáltan nem fogsz tudni végezni a tennivalóiddal. Igyekezz kizárni minden zavaró tényezőt és csak azokra az elvégzendő feladatokra koncentrálj, amelyeket magadra vállaltál. Ne hagyd, hogy bárki befolyásoljon, vagy hátráltasson, Te csak menj abban a tempóban, amit ideálisnak találsz és amivel -önmagad ismerve- pontosan tudod, hogy időben célba érhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére, hogy számos alkalommal bizonyította az Élet, hogy nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején nem úgy tűnik, hogy valaha pontot tudsz tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden ideálisan rendelkezésre áll ahhoz, hogy le tudd zárni. Nagy kő eshet le a szívedről, mert egy régóta frusztráló dologról van szó, amely kifejezetten idegesített már a végére. Most szusszanhatsz egy kicsit, élvezd ki a szabadságod, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó feladatokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Dekoncentráltságodnak köszönhetően komoly lehetőség úszik el, mely miatt nagy csalódást érzel, nem tudod, mi lehetne az, ami motiválna ezen az egy dolgon kívül. Igyekezz azonban úgy tekinteni a helyzetre, mint egy kiváló leckére, amelyet ahhoz kellett megtanulnod, hogy ezután pontosan tudd, ha nekiállsz egy feladatnak, azt csakis úgy tudod teljesíteni, ha a megfelelő koncentrációval arra az egyetlen dologra összpontosítasz. A siker nem hullik magától az öledbe, neked kell kinyújtani a karod érte és tenni valamit úgy, ahogy azt az adott szituáció megkívánja. Tartsd nyitva a szemed, hogy a következő lehetőséged megragadhasd és az előző lecke tapasztalataival, összeszedetten tudj teljesíteni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen idáig rettegtél egy bizonyos dologtól, a lehető legmesszebbről igyekeztél elkerülni azt, hogy akár csak a közelébe is kerülj egy ilyen, vagy akár ehhez hasonló szituációnak. Most azonban mégis bekövetkezett és Te szíved szerint azonnal futásnak erednél. Ám amennyiben kicsit megnyugszol, legyőzöd az első pillanatban eluralkodni látszó félelmed, máshogy is tekinthetsz a helyzetre. Igyekezz úgy felfogni a dolgot, hogy ez egyfajta próbatétel, melyet ki kell állnod ahhoz, hogy feljebb léphess, hogy tapasztalatot szerezhess és elmondhasd magadról, hogy akarattal győzted le a félelmed. Ne fuss el az első percben, mert még sikereket is elérhetsz azokkal a dolgokkal, amelyek eddig a mumusaid voltak!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki olyan súlyos titkot bíz rád, amelyet utólag visszagondolva egyáltalán nem szerettél volna tudni, mi több hatalmas teherként nehezedik rád. Bár a titkot nem illik másoknak elmondani, hisz akkor már nem titok többé, most mégis érdemes elgondolkodnod rajta, hogy keresel a környezetedben egy olyan független személyt, aki nem ismeri az illetőt, mégis könnyíthet rajtad azzal, hogy megosztod vele, még mielőtt összeroppansz a nagy teher alatt. Az Élet nem mindig produkál egyszerű helyzeteket, de ezzel is tudnod kell megbirkózni, hisz ettől épülsz lelkileg, ezen kívül tapasztalatszerzés céljából sem utolsó.

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta dolgozol egy számodra kiemelten fontos ügyön, mellyel kapcsolatban eddig azt érezted, hogy gyakorlatilag monoton, jól betanult mozdulatokkal mész előre, mindenféle eredmény nélkül. Most azonban ideális helyzet adódik ahhoz, hogy egy kicsit nagyobb sebességre kapcsolva, a benned rejlő tartalékokat felhasználva végre pontot tehess mindennek a végére úgy, ahogy az elején is eltervezted és ahogy szeretted volna. Épp ezért most koncentrálj és igyekezz a külvilágot kizárva oly módon befejezni, hogy a célban állva elégedett lehess az elért eredménnyel. Már csak egy utolsó, nagy levegőt kell venned, hisz méterek választanak el attól, hogy teljesíthesd a küldetést!

BAK (december 22-január 20)

Az a fajta ember vagy, aki mindent szeret a tervek szerint alakítani, nem szereted a váratlan helyzeteket, amennyiben valaki egy általad idegennek vélt ötlettel áll elő, azonnal letorkolod az illetőt, hisz nem akarsz semmiféle váratlan eseménnyel számolni. Tervezni okos dolog, de azt is el kell tudnod fogadni, hogy mindenre nem tudsz Te sem befolyást gyakorolni, neked sincs ekkora, földöntúli erőd, amely mindenek fölé kompetenciát biztosítana. Bizonyos helyzetekben próbálj rugalmasabb lenni és engedni az elveidből, mert bárki, aki bármilyen ötlettel előáll, nem biztos, hogy nem az lesz majd a célravezető útvonal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hatalmas sikerélményt okoz valami, amiért korábban egy lyukas garast nem adtál volna, már-már az is megfordult a fejedben, hogy feladod az egészet. Most azonban rendkívüli büszkeséggel tölt el az, ahogy mások elismerik a munkád, hogy mindenki veled van elfoglalva. Használd ki a sikerrel járó, öt perc hírnevet, hisz neked is jár az, hogy megmártózz a csillogásban, de ne tölts azzal túl sok időt, hogy magadat ünnepelteted, mert holnap már új kihívások várnak. Ezúttal arról is kiváló bizonyítékot kaptál, hogy mindig érdemes kitartani és hinni magadban, amennyiben ugyanis rendelkezel elegendő tapasztalattal, nem létezhet az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje dolgozol egy bizonyos ügyön, amelynek a felelőssége nem kicsi, pontosan tudod tehát, hogy nem sok a hibázási lehetőséged. Nem tudod eldönteni, hogy az ebből adódó tehertől fáradtál-e el jobban, avagy attól, hogy borzasztóan nagy fokú koncentrációt igényel az, hogy a lehető legjobban teljesíts. Érdemes elgondolkodnod, hogy megpihensz egy picit, mert annak nem túl sok értelme van, hogy fáradtan, a koncentráció hiányával mész előre anélkül, hogy egy pillanatra is körülnéznél. Ne menj fejjel a falnak, inkább keress most másfajta elfoglaltságot, próbálj elvonatkoztatni a jelenleg végzett tevékenységedtől és kapcsold ki az agyad. Majd akkor visszatérhetsz, ha egy kicsit töltőre csatlakoztattad magad és valamennyire ismét készen állsz!